HÄÄKENGÄT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ne ovat olleet jo kaksi vuotta kenkäkaapissani. Odotelleet siellä rauhassa sopivaa hetkeä.

Kun ostin ne alennusmyynneistä päätin, että käytän niitä vasta omissa häissäni. Mutta sitten en enää malttanutkaan odotella. Vaaleanpunainen kenkälaatikko huusi nimeäni eilen vaatehuoneeni nurkassa, kun mietin millä viimeistelisin tylsähkön ja klassisen juhla-asuni.

IMG_9752 IMG_9803 IMG_9774 - Copy IMG_9769 IMG_9786

MEKKO / DRESS INDISKA (*blogin kautta saatu)  KELLO / WATCH GUESS  KORKKARIT / HEELS MINNA PARIKKA

Rakastan näitä kenkiä, ja nekin ilmeisesti minua, sillä jaksoin juhlia niillä koko päivän, jaloissani  ei ole yhtäkään rakkoa eivätkä pohkeeni edes ole kipeät. Ja ne veivät täysin huomion autossa rypistyneestä mekostani.

Jestas sentään Minna. Olet sinä melkoinen nainen.

Ja hei. Häitä varten voi sitten ostaa toiset Parikat. Eikös?

Ensin tarvii tosin odottaa sitä kosintaa. Vai tarviiko?

enkku2

Yesterday, it was time. I decided to wear my Minna Parikka-shoes for the first time and I LOVE them. I hate high heels, but these babies, they are more than shoes! They are comfortable, look stunning and feel good. I maybe even have to get myself a second pair of Parikkas quite soon..


Posted in muoti and tagged by NOORA.