MUN UUSI KESÄKAVERIII

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Omat kauneusrutiinini ja meikkitottumukseni muuttuvat kesällä melkoisesti. Vähemmän on enemmän ja monesti riittää se, että kasvoilta löytyy aurinkosuojaa ja ripsaria (..mutta mikä siinä on, että just silloin, kun lähtee aivan meikittä ja tukka pystyssä liikenteeseen, törmää aina sellaiseen tyyppiin, jota ei sillä lookilla välttämättä haluaisi nähdä..). Kesällä annan ihon hengittää ja pidän huolen siitä, että iho pysyy kosteutettuna ja hyvinvoivana.

Sen jälkeen, kun kosmetologi saarnasi minulle kasvovesien merkityksestä, olen kiltisti suihkinut naamaani päivittäin kasvovettä.

Ystäväni Ida antoi minulle lahjaksi viime viikolla jotakin aivan ihanaa. Pullotettuja kukkaisvesiä. Kukin Dabban kahdeksasta kukkaisvedestä on tehty hoitavista kasveista ja omat suihkeeni sisältävät omenaa ja kamomillaa. Nämä täysin luonnolliset kasvovedet perustuvat lähdeveden ja latvialaisten ravintorikkaiden kasvien voimaan. Kamomilla puhdistaa ja tasapainottaa, omena rauhoittaa ja uudistaa. Luonnollisen ihanaa luomua.

Toisen kiikutin työpöydälle, toisen jätin kylppärin hyllyyn. Tätä kasvovettä voi suihkia nimittäin myös meikin päälle, kun tuntuu siltä, että kaipaa virkistystä. Tuoksu on mieto ja luonnollinen ja vesi imeytyy tehokkaasti ihoon.

Dabba taitaa olla uusi kesäkaverini.

enkku2

My new best buddy for the summer and summerskincare is  called Dabba. This natural and fresh mist is everything you need if your skin is dry and unhappy. It moisturises and is refreshing. The only problem is the big selection- which one is your favourite?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.