VOITTAJAFIILIS

Nyt tiedän, miltä voittajafiilis näyttää. Kamerani muistikortille tallentui nimittäin eilen kymmenittäin voittajafiiliksiä; onnellisia hymyjä ja villejä tuuletuksia, jotka kertoivat, että tavoite on saavutettu. Olin kamerani kanssa eilen valmiina Tampere Countryside Marathonin maaliviivalla odottamassa helteessä huikeisiin suorituksiin yltäneitä juoksijoita enkä muista koska viimeksi olisin nähnyt yhtä aitoja ja riemukkaita hymyjä.

Kova työ palkittiin ja mitali kaulassa oli hyvä tuulettaa.

Urheilujuhlan tuntua oli siis ilmassa, kun lenkki läheni loppuaan ja juoksijat kirittivät toisiaan yli maaliviivan. Näitä energisiä ja pirteitä tyyppejä oli ilo kuvata, ja päivä huipentui siihen, kun pääsin ripustamaan mitalin oman miekkoseni kaulaan.

Tuo postauksen ensimmäinen kuva taitaa nousta lempparikuvieni joukkoon; siinä tiivistyy yhteen niin komeasti suomalainen sinnikkyys, sinivalkoisuus, se legendaarinen sisu, upea kesäinen maalaismaisema ja tsemppifiilis.

enkku2-1-1-1

Tampere Countryside Marathon 30th of July 2016.


Posted in and tagged , , by NOORA.