SAMBAN SÄVELIÄ JA KARNEVAALITUNNELMAA

Viikonloppu on ollut aivan mie-le-tön. Eilinen oli yhtä festivaalia ja tänään jatkettiin vähintään yhtä vauhdikkaissa meiningeissä, kun lähdimme porukalla katsomaan Kukkaisviikkojen avajaisiin kuulunutta sambaparaatia. Maailman ylpein isosisko katseli tuota menoa aivan fiiliksissä, sillä Roseira voitti juuri vähän aikaa sitten karnevaalisamban Suomen mestaruuden ja oma supersambaaja pikkusiskoni Roosa oli joukkueessa mukana. En päässyt Helsinkiin ihastelemaan Roseiran kulkuetta, mutta tänään kamera räpsyi Hämeenkadun varrella niin tiuhaan tahtiin, että muistikortille tallentui miltei 300 kuvaa.

Brasilialaiset rytmit veivät siis isosiskonkin mennessään.

Uniao Da Roseiran tanssikoulu sijaitsee siis täällä Tampereella, Ahlmanintiellä ja kulkueen aikana käteeni annetusta esitteestä bongasin, että Roseiran syyskauden aloitusinfo ja ilmainen 30 minuutin näytetunti järjestetään koululla maanantaina 15.8. klo 18.00. Olen sivusta seurannut Roosan tanssiharrastusta ja niin innoissaan hän on tästä kaikesta ollut, että uskallan suositella tätä koulua ja harrastusta lämpimästi.

Lämpimästä puheen ollen, melkoiseen suoritukseen tanssijat tänäänkin ylsivät hiostavan nihkeästä kesäsäästä huolimatta. Itselleni nousi hiki otsalle jo pelkästä kulkueen seuraamisesta; isot aplodit siis jokaiselle sambaajalle! Hymy ei hyytynyt, vaikka mukulakivet tarjosivat extrahaastetta korkkareissa tanssimiselle.

Suuren suuret onnittelut vielä koko tiimille, Suomen mestaruus on huikean mieletön juttu!

enkku2-1-1-1

Congratulations Uniao Da Roseira! You are the champions!


Posted in and tagged , , , by NOORA.