VOILEIPÄ TEKEE AINA HYVÄÄ YÖLLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

moominbyivanahelsinki

Jos voittaisin lottovoiton, tietäisin heti mitä tekisin vaatekaappini suhteen. Hankkisin sinne ainakin Eveliinan, Myrskyn ja Mymmelin. Ja tietenkin myös Vilivinkan! Sydämeni on aina sykkinyt erityisen voimakkaasti Ivana Helsingille, mutta Muumi-mallisto sai sen laukkaamaan Primadonnan hevosen tavoin. Siinä missä astiakaappini yrittää viimeisillä voimillaan kannatella muumimukejani, vaatekaappini on nyt yhtä muumiasiaa rikkaampi. Muistatteko, kun fiilistelin Bellapuoti-postauksessani tätä laukkua? Sain valita postauksesta kiitoksena ihanaisesta Bellapuodista jotakin ja valintaa ei kovin kauaa tarvinnut miettiä. Siinä se nyt on. Yönsininen Muumipappani.

moominbyivanahelsinkimoominbyivanahelsinkimoominbyivanahelsinki

Pikkulaukku on metalliketjuineen niin kovin hurmaava. Laukussa seikkailee brodeerattuna merellä matkaava Muumipappa. Satiinimainen pinta säihkyy kimaltelevan meren lailla, kun Muumipappa seilaa kohti uusia seikkailuja.

Liekö edes pyytänyt Muumimammalta lupaa tälläiselle kalastusreissulle.

moominbyivanahelsinki

Saatoin myös laittaa Divaani-lehden tilaukseen osittain vaan sen vuoksi, että tilaajalahjana oli saman malliston värikäs pikkulaukku. Hups.

enkku2

I have fallen in love with Moomin by Ivana Helsinki-collection. I’m a big fan of Moomins, but this bag is absolutely stunning. Mr. Moomin is obviously sailing towards new adventures on this darkblue canvas. The perfect bag for parties, summerdays and happy moments. I love it.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.