KYLLÄ KOSSU SOPII LOMAAN & MUITA HAKUSANOJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

Käyn aina silloin tällöin läpi Google Analyticsin kautta blogini kävijävirtaa, ja toisinaan eksyn lueskelemaan myös hakusanoja, joilla olette blogiini päätyneet.

On tietenkin äärimmäisen luonnollista, että eniten blogiini on päädytty näpyttelemällä blogini nimi hakukoneen hakukenttään. Mutta. Jälleen kerran on todettava, että joskus silloin kauan sitten olisin ehkä voinut miettiä blogini nimeä kerran jos toisenkin. Hakusanojen joukosta löytyy nimittäin useampiakin vaihtoehtoja blogilleni:

curious and curiouser, couriouser and couriouser, ceriouser blogi, coriouser, curioser & curioser, kuriousnoora..

Pääasia, että olette päätyneet oikeaan osoitteeseen!

nimetön

Ja sitten toisinaan hakusanat saavat minut ihan hämilleni.

”kyllä kossu sopii lomaan” : Kröhöm. Sinä, joka olet tämän legendaarisen lausahduksen naputellut hakukoneeseen, olet todennäköisesti päätynyt lukemaan ihkutustani Annesta ja Ellusta.

”soutamalla helsingistä hankoon matka” : Noh. Nyt kysyt väärältä tyypiltä. En lähtis yrittään. Ainakaan ilman perämoottoria. Hanko-postaukseni viime kesältä on tosin yksi lempparipostauksistani.

”suuri tonttukirja kamala kuva” : TIEDÄN MITÄ TARKOITAT. Se taulu kummittelee edelleen mielessäni.

”kukkatatuointi aidoista kukista” : Joo nyt en osaa kyllä auttaa.

”mitä lahjaksi poikaystävälle” : Olisin vaipunut epätoivoon, jos kukaan ei olisi käynyt lukemassa 101 joululahjaideaa poikaystävälle-postaustani. En ole ikinä kirjoittanut mitään postausta niin pitkään kuin tuota. :D

”suurin comeback ikinä” : Tää oli jännä. Pitäisköhän jäädä blogitauolle ja pamauttaa seuraavana päivänä suurin comeback ikinä-postaus ruutuun..

”paperien kysyminen” : Varo vaan, niitä voidaan kysyä vaikka vappupallo-ostoksilla.

”kuinka leikata itselle otsatukka” : No ei ainakaan keittiön Fiskarseilla. Been there, done that.

”apina kädet silmillä” : Kiitti hei. Toivottavasti tarkotit tätä puseroa etkä minua.

 

Curiouser & Curiouser toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi lueskelemaan juttujani, päädyit sitten blogiini tavalla tai toisella. <3

enkku2

I love you guys. That’s all.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.