#THROWBACK-PRINCESS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

ROOSA1

Heinäkuussa 2011 matkasimme yhdessä prinsessan kanssa Hatanpään kartanon upeisiin maisemiin. Ruusutarha oli heinäkuun helteissä upeimmassa loistossaan ja prinsessa säteili kilpaa auringon kanssa. Olin jännittävän ja vaativan kuvaustehtävän edessä. Kamera pysyi kyllä jo tuolloin kädessäni, mutta halusin kuvista täydellisiä- näin tärkeitä kuvia en aiemmin ollut vielä päässyt ikuistamaan. Pakko myöntää, että näin jälkikäteen harmittaa, että hyppysissäni ei jo tuolloin ollut Olympusta. Äh, värit ja fiilikset olisivat tallentuneet vielä paremmin ja skarpimpina talteen. Pääasia kuitenkin, että prinsessa oli tyytyväinen.

IMG_5240ROOSA1 – Kopio

Seikkailin eilen ”vanhan” blogini puolelle ja törmäsin kuviin, jotka veivät minut tuohon heinäkuiseen iltaan. Hatanpään Arboretum, paikka jossa myös omat Frezza-kuvani otettiin oli kuorrutettu kukkasin ja pikkusiskoni Roosa oli löytänyt täydellisen prinsessapuvun RUKin tanssiaisiin. Juhlalook oli toki ikuistettava myös kameran muistikortille. Vaikka en yleensä blogini puolella jaakaan uudestaan vanhoja kuvia, olivat nämä kuvat niin taianomaisia, että näiden kuvien myötä haluan toivottaa jokaiselle prinsessalle satumaista viikonloppua.

Tuo mekko salpaa upeudellaan edelleen hengityksen ja Roosa näyttää niin kovin kauniilta- mutta onko matkassa vielä joku, joka muistaa nämä kuvat jo vuodelta 2011? Hämmentävää kuinka nopeasti aika juokseekaan.

IMG_5215

enkku2

The most beautiful princess I have ever seen. This gorgeous #throwback-princess is my littlesister Roosa wearing the most stunning dress I have ever seen. The pictures are taken in July 2011. Have a wonderful and magical weekend. <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.