PARIISIKRIISI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

paris

PUSERO / SHIRT ONLY  TAKKI / JACKET H&M  FARKUT / JEANS ? (CITYMARKET)  KENGÄT / SHOES H&M  LAUKKU / BAG LIU JO  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G

Yksi äkkilähtö Pariisiin kiitos! Nyt olisi pitkä viikonloppu toisissa maisemissa niin tervetullut. Tyylikäs Pariisi ja muutaman vuoden takainen matkani sinne on ollut viime päivinä mielessä paljon- johtuisikohan se tuosta uudesta puserostani?

Alehaukkailin jälleen ja ostin tavoistani poiketen suloisen printticollegen. Pitkä pusero on täydellinen valinta ohuen trenssin alle (voisiko joku kertoa miten tuonne ulos tällä hetkellä pitäisi pukeutua, ettei ole liian lämmin tai kylmä?!) ja tekstikin on just eikä melkein kuin omasta suustani. Pariisi nyt vaan yksinkertaisesti on niin mainio paikka, että siellä vesisadekaan (tai räntäsade turistibussin kattoterasilla, vai mitä äiti?) ei ärsytä millään tavoin.

IMG_9634 IMG_9613 IMG_9636

Postimies piristi myös päivääni täydellisellä kynsilakalla, joka sopi uuteen puserooni kuin nakutettu. Play of Light- lakkakokoelman sininen sävy, Puron laulu, hurmasi tämän farkkupimun välittömästi ja sinisen lakan kokoinen aukko on nyt kylppärin kaapissa täytetty. Tämä trendikokoelma Lumenen Gel Effect-lakkoja on myynnissä muuten vain rajoitetun ajan, joten jos sydämenne alkoi pamppailla villisti tämän kuvan myötä, kipaiskaahan ostoksille. Voin kertoa, että tästä eivät enää sävyt upeammiksi muutu! Neljä vasemmanpuoleista sävyä, Puron laulu, Kevät nurmella, Valon juhlaa ja Päivien hohde, ovat nimittäin superkauniita kimallelakkoja. Tykkään!  ♥__♥

IMG_9626

Iiks, eikö olekin mahdoton valita noista suosikkiaan? Instagramissa keskustelu lempparisävyistä kävikin jo kuumana.

Nyt on kuitenkin Pariisi työnnettävä ajatuksista pois ja suunnattava kohti arkista torstaita. Ehkäpä mussutan kahvitauolla croissantin ja juon jonkun spesiaalikaffen. Joo, näin teen.

IMG_9612

enkku2

Oh Paris, I miss you. And  I have to agree with the text on my shirt. There isn’t bad days in Paris! What do you think of my sporty look? Lumene sent me some beautiful nailpolishes and the blue one was right away my favourite. It is a great match with my shirt.

SEURAA BLOGLOVINISSA / FOLLOW MY BLOG ON BLOGLOVIN


Posted in muoti and tagged by NOORA.