HIUKSENHIENO MUODONMUUTOS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

parturikampaamoblink2
OMG I love my new hair.

Reilu kuukausi sitten ryhdyimme lempparikampaajani Kirsin kanssa tositoimiin, kun Kirsi värjäsi tilkkutäkkiä muistuttavan hiuspehkoni kauttaaltaan vaaleaksi. Tämä välivaihe oli välttämätön, jotta Kirsiä odottaisi tyhjä kangas kun seuraavan kerran tapaisimme. Vaikka tunnenkin oloni todella kotoisaksi vaaleassa värissä, vaalea väri alkoi nopeasti taittaa keltaiseen kuten aiemminkin. Eilen illalla oli siis jälleen aika uudistua.

Ja se lähtötilanne, sehän oli tosiaan melko keltainen..

parturikampaamoblink

Kirsi ehdotti, että lähdemme toteuttamaan hiuksiin soft ombre-värjäystekniikkaa. Liukuvärjäysefektistä pyrittäisiin tekemään mahdollisimman luonnollinen ja vivahteikas ja jotta lopputuloksesta ei tulisi liian tumma, jätimme myös selkeitä kirkkaanvaaleita raitoja kasvoja kehystämään. Lopputuloksesta tuli aivan mahtava. En olisi ikinä uskonut, että noin kellertävästä alkutilanteesta päästäisiin kerralla näin upeaan sävyyn.

Sävyä oli äärimmäisen vaikea taltioida kameralle. Väittäisin, että ylläolevan kollaasiin after-kuva on lähempänä totuutta kuin kampaamossa otetut kuvat. Lopputulos on siis selkeästi tummempi, RAIKKAAMPI, ja kotoisampi kuin aiemmin. Tälläistä sävyä on taatusti myös helpompi ylläpitää. Vaalean värin kanssa joutui nimittäin lotrailemaan ihan kiitettävästi hopeashampoon kanssa.

Ja hei, sanoin bye bye pidennyksille!!

Onni on maailman paras kampaaja, joka tietää mitä tekee ja jonka penkkiin istahtaessa tuntuu siltä kuin olisi tullut vain vaihtamaan hyvän ystävän kanssa kuulumisia. Hiukset tulevat kuntoon vähän niinkuin siinä sivussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja hei, muistattehan, että Parturi-kampaamo Blink tarjoaa teille kaikille blogini lukijoille -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Muistathan aikaa varatessasi (p. 040 0244256) mainita, että olet bongannut tarjouksen blogistani. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Postaus toteutettu yhteistyössä.

enkku2

What do you think of my new hair? I love this color. So much more fresh and natural than my old look. Thank you Kirsi. You are the best-hairdresser-ever. I’m feeling so hairlicious!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.