NORPAN PALJASTUKSET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

.. olen lukenut lukiossa kolme vuotta latinaa, kirjoittanut sen ylioppilaskirjoituksissa ja tuon jälkeen ei kyseisestä kielestä sitten ole juuri maailmalla apua ollutkaan. Mitä nyt pääsin Italiassa leveilemään Matille, kun osasin suomentaa seinälaatan erään vanhan torpan seinästä.

.. olen kutakuinkin vaikeasti koukuttunut blogimaailmaan. Mäkkärin drive in-taulua lukiessani olin hetken aikaa sataprosenttisen varma, että smoothieiden kohdalla luki Mungo-Anna eikä Mango-Ananas. Sami Hedbergin 365-keikalla lavalla ollut valonumerohässäkkä toi keikan aikana mieleeni sata kertaa Ida365:n ja kaverin uuden auton rekkari NFV-… toi välittömästi mieleeni No Fashion Victims-Emmin. Ai että tarvitsisinko pientä breikkiä blogimaailmasta?

.. en käytä juurikaan kuin valkoisia sukkia. En todellakaan tiedä mistä tämä outo viehätys valkoisia sukkia kohtaan johtuu. En siis ole mustasukkainen tyyppi ollenkaan (HAH, huonoin puujalka ikinä!).

.. pakkomöin sukulaisilleni ala-asteikäisenä Kuulumiset-lehteä. Lehti ilmestyi kerran kuukaudessa ja sisälsi juttuja haastatteluista ilmoitusosioon. Ja arvakkaa vaan paljonko kului mustetta, kun pikku-Noora tulosteli lehtiä valmiiksi kotitoimiston pikkutulostimella. Lehtitaloni ajautuikin pian konkurssiin.

.. nukahdan välittömästi, kun joku hieroo jalkojani. Matti käyttää tätä tekniikkaa, kun haluaa rauhassa katsella ilman naputusta makkarin telkkarista jalkkista ja samaisen faktan vuoksi pelkään aina, että nukahdan hoitoloissa jalkahoidon aikana. Kun olin pieni, äiti nukutti minut kuulemma jalkapohjasta hipsuttelemalla. <3

Hah. Norppakin osaa yllättää. Vai tiesitkö nämä asiat jo minusta? ;)

enkku2

Five random facts about me: I’ve studied Latin in high school, I always wear white socks, I am quiet addicted to the blogosphere, when I was child I made a magazine for my relatives and while footrubbing, I always fall asleep.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.