VIIKON PARHAAT : FLOWER POWER EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 PARVEKE KUKIKKAASEEN KESÄKUNTOON

Hillitsin itseni kukkaostoksilla ja päädyin koristamaan parvekettamme ainoastaan orvokeilla. Ostin orvokeita lilan ja violetin eri sävyissä ja olin lopputulokseen äärimmäisen tyytyväinen. Istutin kukkaset isoihin purkkeihin ja toivon, että ne alkavat kukoistaa varjoisalla parvekkeellamme. Vähemmän on enemmän ja koko kukkakomeus rokotti lompakkoa vain kuuden euron verran. Yhdessä apuhortonomi-Epun kanssa leikimme Suomen kaunein piha-ohjelmaa ja laitoimme kesähuoneemme kuntoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 2 ANNIKA HILTUSEN KUVITUKSET

Oletteko viime aikoina kulkeneet marketeissa korttihyllyjen ohi? Olen aivan hullaantunut Annika Hiltusen kuvittamiin kortteihin, joita olen ostanut jo yhdelle jos toisellekin ystävälleni pakettien kylkeen. Tuota värien loistoa ja upeaa kuvitusta ei voi kuin huokaillen ihailla. Suunnittelin jo tekeväni parista aivan ihanasta Hiltusen kortista myös kehystetyt taulut seinälle. Suosittelen tsekkaamaan myös Annikan Facebook-sivut, joilta löytyy aivan valtavan ihania kuvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 3 ROOSAN NIMIPÄIVÄLAHJA

Roosa vietti nimipäiviään tämän viikon maanantaina ja harvoin sorrun ostamaan lahjaksi kenellekään mitään koriste-esineitä, mutta tämä H&M Homen lintu toi välittömästi mieleeni Roosan. Roosan koti on kauniisti sisustettu ja osasin kuvitella tämän maljakon heti Roosan keittiönpöydälle. Niinpä täytin puunoksat neilikoin ja kiikutin pikkusiskolleni kirjalahjan lisäksi myös uuden lemmikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 4 LUMENEN ÄITIENPÄIVÄTERVEHDYS

Äiti, sait Lumenelta ihanan tervehdyksen! Lumenelta saamani paketti oli herkullisen vaaleanpunainen ja ajattelinkin antaa pari tuotteista maailman parhaalle äidille sunnuntaiaamuna. Suklaan saatoin tosin syödä jo omaan napaani. Lumenen sivuilla pystyt lähettämään äidillesi ”Olet kaunis, äiti”-onnitteluviestin, joka toimitetaan hänelle sähköpostitse äitienpäiväaamuna. Samalla osallistut äitisi kanssa arvontaan, jossa voitte voittaa Lumene-tuotepaketit. Ihana ajatus, eikö? ♥_♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 NO NE HIIRENKORVET

Nysse kevät tuli.

Kukoistavaa viikonloppua kaikille kullanmuruille! <3

enkku2

My week has been all about flowers. What about yours?


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.