IT’S A BABY GIRL!

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

maizenakakku

Maailmaan syntyi eilen uunituore pikkuprinsessa. Georgen pikkusisko sai Iso-Britannian sekoamaan vaaleanpunaiseen kuplaansa ja meidät tämä suloinen uutinen innosti kakuntekopuuhiin. Täytyyhän Williamin ja Katen prinsessa toivottaa suklaakakkukahvein tervetulleeksi maailmaan.

Äitin kaapista löytyi Maizenan suklaakakku-paketti, jääkaapista maitoa ja juoksevaa margariinia. Muuta ei sitten tarvittukaan. Jotkut saavat kauhean stressin aikaiseksi kakun tekemisestä, miksi ihmeessä, kun valmiskakkupaketeistakin saa aivan valtavan hyviä kakkuja aikaiseksi.

Itsehän söin valmiista kakusta noin puolet, joten tiedän mistä puhun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maizenan suklaakakkupaketteja löydät hyvinvarustelluista ruokakaupoista, ja mutakakkumainen lopputuloksemme oli niin suussasulavan herkullinen (ja makea!), että pilpoin makeutta tasapainottamaan kakun päälle hieman kiiviä. Pirtsakka kiivi sopi suklaalle erinomaisesti kaveriksi.

Jos haluat hemmotella vaikkapa äitiä äitienpäiväkakun voimin, mutta jauhopeukalosi on keskellä kämmentä, tämä helppo kakku syntyy alta aikayksikön.

Ja tuohon päällehän piti siis tulla kiiltävä suklaakuorrute jos joku olisi lukenut paketin kyljestä ohjeet oikein. Desilitralla ja ruokalusikalla on suuri ero kuorrutetta tehdessä. Mitäs rupesin leijumaan. Kakku syntyy siis näppärästi, kunhan vain osaa lukea..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

Welcome to the world little princess! #royalbaby


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.