MUN VAPPUNI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

vappu

Vappuna minä..

1. .. kävin tervehtimässä flunssaista mummuani herkkukorin ja sen kuuluisan ilmapallon kera. 2. .. testasin, onko huulipunani munkinkestävää. Ei ollut. Kuka voi muka syödä munkin lipaisematta huuliaan? 3. .. vietin aikaa poikieni kanssa. Eppu ymmärsi pitkien pyhien päälle ja otti oikein rennosti.  4. .. kävin vappuajelulla keskustassa ja mökötin, kun en löytänyt Frozen-palloa itselleni.  5. .. ostin pallopettymystä lieventääkseni kimpullisen vaaleanpunaisia neilikoita Kuljun Kartanosta. Paikka, jonne koko Tampere tuntuu suuntaavan ruokakauppaan, kun on yksikin ylimääräinen arkivapaa.  6.  .. pääsin miljoonan tähden ravintolaan, kun Matti vei mut ulos syömään. Meidän partsille. Ei ole muuten grillimakkara maistunut koskaan niin hyvältä.  7. .. kuljin pienet pupunkorvat pään päällä ja upotin vappuheilani serpentiinikikkuroiden alle.

Erinomainen vappu. Kertakaikkiaan.

vappu2

enkku2

I had an excellent beginning of May. I just can’t believe it, summer is just around the corner.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.