29/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

 

MILLOIN? Noin vartti kesälomani alkamisen jälkeen, perjantaina 16.7. kellon ollessa puoli viisi.

MISSÄ? Päätimme hakea loman alkamisen kunniaksi maailman parasta britakakkua Valkoisesta puusta, Keskustorilta.

MITÄ? En keksi herkullisempaa tapaa startata kesäloma kuin visiitti Valkoiseen puuhun. Olen ennenkin hehkuttanut tuota Keskustorin helmeä, mutta nyt olen löytänyt ikisuosikkini porkkanakakun rinnalle myös toisen suosikin. Mansikkaisen kermainen britakakku on niin hyvää, että mietin jo vakavasti tilaavani syntymäpäiväni kunniaksi itselleni kokonaisen britakakun samaisesta paikasta. Kesäloma starttasi siis perjantaina oikein maukkaasti ja olen melko varma siitä, että ehdin syömään vielä palan jos toisenkin tuota hurmaavaa herkkua loman aikana. Eli jos etsit erinomaista kahvittelu-/kakkupaikkaa Tampereelta, piipahda välittömästi Valkoisessa puussa!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.