HELMIHÄÄT

P2078006 P2078012 P2078019

Kylläpä muuten pienet juhlat piristävät kovasti näin keskellä arkiviikkoakin! Eilen vietimme nimittäin helmihäitä, kun äitini ja isäni viettivät hääpäiväänsä. Yhteisiä vuosia tuli täyteen 30, ja sen kunniaksi kiikutimme nuoren parin luokse asiaankuuluvan hääkakun ja hieman lahjuksia. Itse toimin kakkuvastaavana ja kolmikerroksinen luomukseni ei tarvinnut ylleen kuin vallattoman kuorrutuksen kermavaahtoa, ison kasan tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia sekä raastettuja Pätkis-lastuja. Oisko tämä nyt peräti sellainen trendikäs naked cake? Koristeeksi istuttelin pari suklaasydäntikkaria ja jotta hääparille jäisi ihana muisto astiakaappiinsa tästä mukavasta päivästä, kokosin koko komeuden heille ostamalleni Pip Studion lautaselle.

Yhdessä annoimme helmihäitään viettävälle hääparille myös Pip Studion kakkulapion ja kakkuveitsen. Olen aivan päätä pahkaa rakastunut Pip Studion tuotteisiin enkä pistäisi ollenkaan pahakseni, vaikka astiakaappini olisi niitä pullollaan. Fiilistelimme jo yhdessä ajatuksella, että Roosa ja Veetrikkihän voisivat leikata oman hääkakkunsa juurikin tällä samaisella setillä syyskuussa. Eikö olisikin tunnelmallinen ajatus!

P2078020 P2078027 P2078044IMG_3248P2078033

Kakun päälle löytyi kaiken kukkuraksi vielä todella upea esine! Tuo samainen kakunkoriste seisoi nimittäin 30 vuotta sitten vanhempieni hääkakun päällä. Lukuunottamatta sitä, että koristesulhasen tummat kutrit ovat aikojen saatossa ottaneet hieman osumaa ja morsiamen huntu on kadonnut vuosien vieriessä, tämä jos mikä henkii todellista nostalgiaa. Kun koriste nökötti kakun päällä ensimmäistä kertaa, minä potkin äidin masussa ja nyt samainen hääkoriste on tekemäni kakun päällä. Time flies.

Onnekasta oloa mamille ja iskälle tuleville vuosille! <3

P2078047 P2078021 P2078072


Posted in and tagged , , by NOORA.