LEIJONIEN TOUKOKUU

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

hakametsäjäähalli

Bongailin eilen luontoääniä, leijonat murisevat taas.

Murr, on taas se aika vuodesta. Kiekko kolahtaa jäähän ilta toisensa jälkeen ja Ilveskissanainen jämähtää telkkarin ääreen aina, kun leijonat kynsivät tietään kohti maailmanmestaruutta. Noora 8 v. muistaa olleensa vuonna -95 melko fiiliksissä, kun voitto tuli kotiin, ja nyt kaksikymmentä vuotta myöhemmin jaksan edelleen innostua Antero Mertarannan äänestä ja Tamin kisa-asuista (, jotka ansaitsisivat ihan oman postuksensa..).

Leijonalauma loikki häntä koipien välissä eilen pois jäältä tappion jälkeen, mutta onhan niitä vielä jäljellä! Murr, murr ja kynsien teroitukseen.

IMG_9086 IMG_9094 IMG_9073IMG_9056

Kisojen kunniaksi kävimme eilen ikuistamassa asuni Mansen kiekkopyhätössä (elättelin toiveita, että ovista astelisi muriseva ilveslauma kesätreeneistään, not happened). Asu oli kovin vappuinen ja keväinen ja sattumalta onnistuin kokoamaan asun uusista lemppareistani yhteen. Matin ostamat Korsin kengät tulevat vielä kasvamaan kiinni jalkoihini kevään aikana, ja Roosan tekemät virkatut korvikset ovat niin kevyet ja rakkaat, että en malta ottaa niitä enää korvistani pois. Gina Tricotin Lisa-farkut ovat olleet kevään paras ostos ja löytyipä H&M:ltäkin viimein vaalea ja kevyt trenssi, jota jo hetken ehdin metsästääkin. Kuvissa näkyy siis asu, joka on niin nooraa kuin vain olla ja voi.

|| TAKKI / JACKET H&M   FARKUT / JEANS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES MICHAEL KORS   PUSERO / SHIRT  H&M  KORVIKSET / EARRINGS BY MY LITTLESISTER ROOSA  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  ||

IMG_9075IMG_9070

Ja nyt kohti sunnun.. tai siis lauantaipäivää! Vappu sekoitti arkirytmin ja elin eilisen lauantaissa ja tänään tuntuu sunnuntailta. Mahtavuutta, että edessä on vielä pari vapaata!

enkku2

Time for some icehockey! Go Finland, go lions! Because of this amazing time of the year, I wanted to take my outfitpics infront of the legendary Hakametsä-areena. The Place, where th magic happens here in Tampere. As you can see, my May started with a happy and fun day, howabout yours?

 


Posted in muoti and tagged , by NOORA.