RUUSUT JA RISUT KOMMENTTIBOKSIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

RUUSUJA

Aloitetaan heti aamunavauksena tärkeällä infolla, joka on teidänkin tietoonne saattanut jo blogosfääristä kantautua. Tuttu ja turvallinen bloggaajan ja lukijan kaveri, Blogilista.fi, lopettaa toimintansa kesäkuun alussa. Haluankin muistutella teitä sen vuoksi myös muista tavoista, joilla pysytte perässä seikkailuissani.

Curiouser & Curiouseria pääset seurailemaan todella näppärästi Bloglovinin kautta. Itse tykkään tästä palvelusta hurjasti ja käytänkin sitä pääsääntöisesti blogien seuraamiseen. Myös blogin Facebook-sivulle päivittyvät kaikki postaukset ja uusista postauksista tulee usein vinkkailtua myös Instagramissa (@CURIOUSNOORA). Tapoja on siis monia, minulle tärkeintä on, että pysytte matkassa mukana! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Infopläjäyksen jälkeen on aika antaa blogille risuja ja ruusuja. Otan aina avoimin mielin palautetta vastaan ja blogin täyttäessä pian jo viisi vuotta, haluaisin nyt kuulla, mitä te kaipaatte tänne lisää ja mitkä osa-alueet eivät niinkään lukijakuntaa, eli sinua, kiinnosta. Palautetta jättäneiden kesken arvon kuvissa näkyvän Guessin rannekorun (*ei sponsoroitu) jonkun vappua ilahduttamaan.

Voit siis linkittää kommenttiisi vaikkapa lempparipostauksesi tai postaustoiveesi, sana on vapaa! Jos haluat vain osallistua arvontaan, huudahda kommentissasi vaikkapa ”HEP!”.

Arvon korun 1.5.2015.

Aurinkoista mieltä sateiseen päivään! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

If you want to win that cute bracelet from Guess, leave a comment in this post’s commentbox. I would also like to hear your current feelings about my blog, which posts are the most interesting ones, what kind of posts would you like to see more.. Let me know!


Posted in muoti and tagged by NOORA.