EI HUONO!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiouser – Kopio

En muista, koska viimeksi olisi ollut näin hyvä fiilis maanantaina. Takana on meinaan aaaaivan mahtava viikonloppu.

1. Me hypättiin mamin kanssa junaan lauantaiaamuna ja otettiin suunnaksi Helsinki. Itse treffasin blogityttöjä Kampin huipulla ja mami seikkaili aurinkoisessa Helsingin keskustassa. 2. Lounaaksi söimme maailman parhaat pikkupizzat La Famiglia-nimisessä ravintolassa aivan Stockmannin tuntumassa. Heittämällä yksi parhaista pizzoista, jonka olen ikinä syönyt. 3. Blogitapahtumasta ei ollut ollenkaan hassummat maisemat, #helsinkilove. 4. Äiti oli ostanut mulle Kiasmasta ylläriksi upean siveltimen, jolla taiteilin heti sunnuntaina Pirkkoon uutta matskua.

5. Helsingissä voi eksyä vahingossa jopa Paula Koivuniemen keikalle. Fani-Norppa oli aivan liekeissä. 6. Sunnuntaina tein myös maailman parhaita jauhelihapihvejä. Uskomatonta, että avokado sopii näidenkin kaveriksi! 7. Varovaisin ottein levitin huulilleni uutukaista, neonkeltaista Baby Lipsiä. Ei se ollutkaan huulilla keltaista! 8. Viikonlopun parhaat päikkärit otettiin Epun kanssa sunnuntai-iltana sohvan pohjalla.

(+9. Joko muistin mainita, että pääsin Sami Hedbergin kainaloon! Woop woop! ;)

Hyvillä mielin kohti uutta viikkoa! Moro!

curiouser

enkku2

I had the greatest weekend ever! What about you?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.