VAPPUNAAMA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

vappu

Hiphei, on taas se aika vuodesta, kun ylioppilaslakki pääsee ulkoilemaan, isät kiipeilevät puiden latvoista karanneita vappupalloja (kyllä, meidän iskä kiipes puuhun, kun pikku-Roosan Aladdin-pallo sinne lennähti..), valtaosa aloittaa toukokuunsa mystisen mahataudin kourissa ja kaikilla on vähän niinku pakko olla kivaa.

Koska itse todennäköisesti nysvöilen koko vapun kotosalla, askartelin vähän materiaalia vappuselfietä varten. Jos ruutujen toisella puolen on myös muita, joita ei nyt oikein vapututa, niin matskua saa vapaasti käyttää vappurientojen feikkaamis.. siis ikuistamiseen.

Pitäkää maanmainio päivä, älkää päästäkö palloa karkaamaan ja varautukaa piknikeille pilkkihaalareilla. VAPPUA!

nimetön – Kopio

enkku2Happy 1st of May guys! Be happy, have fun and buy the biggest balloon you can find!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.