NOORAN NELIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

jurlique

Muistatteko, kun kiukuttelin jokin aika sitten sitä, kuinka kevät toi mukanaan todella epätoivottuja ongelmia kasvojen iholle? Tuntui siltä, että kosteusvoiteiden kanssa olisi saanut olla lotraamassa jatkuvasti, eikä allergiasta aiheutunut kuukauden nuha ja niistäminen ainakaan auttanut asiaa. Aloin olla jo hieman epätoivoinen.

Ihonhoitotuotteiden kuningatar, Jurliquen Rosewater Balancing Mist, kosteuttava kasvosuihke ja sen ahkera käyttäminen auttoi kuitenkin ensiapuna aina, kun ihoa alkoi kiristää. Suihkin suihketta aamuin, illoin ja joskus päivisinkin, ja koin saavani siitä pintakuivuuteen apua. Tämä tuote ei kuitenkaan yksinään riittänyt.

jurlique

Viime viikolla postimies kiikutti luokseni Lumenen LAB-sarjan uutukaisia. Purnukoita tutkailtuani otin tuotteet välittömästi käyttöön. Apteekkeihin maaliskuussa rantautuneet Hydrasmooth-tuotteet lupasivat kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja ennen kaikkea välittömästi. Niinpä päätin luottaa mustaherukan voimaan ja aloin levittää silottavaa kosteusvoidetta (Rich) kasvoilleni. Kovin montaa päivää ei vaikutuksia tarvinnut edes odotella. Pystyin jo kolmantena päivänä vähentämään merkittävästi käyttämäni rasvan määrää, kun iho alkoi tuntua kosteutetulta ja pehmeältä. Voiteen lisäksi ihastuin kovasti samaisen sarjan kosteuttavaan silmänympärysvoiteeseen turvotus väheni ja herkkä silmänympärysiho otti kosteutuksen hyvin vastaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta esiteltävänä on vielä yksi herkkupala. Jurliquen Sun Specialist, Sunless Tanner, eli itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle. Olen joka toinen aamu sekoittanut pienen tipan tätä maailman parasta itseruskettavaa (tuoksu on miellyttävä, imeytyy nopeasti, on riittoisaa, levittyy tasaisesti, kuten sanoin se on maailman parasta!) tuon Lumenen kasvovoiteen joukkoon. Tämä pieni taikatemppu tuo kasvoille ihanaa luonnollista hehkua. Hehkutin tuotetta myös Pirkon blogin puolella ja ihana verkkokauppa Hillstrands lupasikin teille koodilla AURINKO -20% alennusta Jurliquen Sun Specialist-tuotteista huhtikuun loppuun asti. Suosittelen, lämpimästi.

Tälläisellä nelikolla olen saanut taas kasvot kuntoon. Kevät, olen valmis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*tuotteet blogin kautta saatuja

enkku2

I have found my true match, these four skincare-products helped me so much after suffering from dry skin. Jurlique and Lumene LAB are perfect choices for those with sensitive skin. Now I’m ready for the spring.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.