PANDORAN KORULIPPAAN AARTEET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

PANDORA

Nomination-keräilyharrastukseni tuli jo vuosia sitten päätökseensä, kun tuskailin jatkuvasti sitä, että esimerkiksi ulkomailta ei matkamuistoiksi Nomination-paloja löytynyt. Kolme rannekettani ovat toki minulle edelleen äärimmäisen rakkaita, koostuuhan jokainen mielettömästä määrästä muistoja, mutta olin jo jonkin aikaa kaivannut ranteeseeni jotakin charmbraceletiä, jota voisin taas alkaa täydentää. Myös Matti on kuulemma jo tovin kaivannut samaa, Nominationiin oli kuulemma niin helppo juhlapäivinä hankkia palanen..

Sokoksen Timanttiset kutsui joukon manselaisia bloggaajia tutustumaan Pandoraan, jo vuosikymmeniä markkinoilla olleeseen korusarjaan, jonka myymälöihin itsekin olen törmännyt ympäri maailman. Pandora on syrjäyttänyt Suomessakin Nominationin, ja seisoessani valtavan helalajitelman ääressä, en lainkaan ihmettele miksi. Tästä rannekkeesta saa koottua juuri sellaisen kuin haluaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saimme tilaisuudesta lahjaksi Pandora-ranteet, ketjut, joihin voimme nyt itse alkaa koota omaa tarinaamme. Saimme jo sovitella erilaisia paloja ranteeseemme, ja vaikka tarjolla oli niin säihkettä, kiviä, loistetta kuin riippuviakin heloja, oman sydämeni veivät nämä yksityiskohtaiset hahmot. Iloisen buddhan ja piikikkään siilin haluan vielä joskus ehdottomasti ranteeseeni.

PANDORA

Koska halusin aloittaa kokoelmani kartuttamisen välittömästi, päätin ostaa ranteeseeni tuon kameran- se jos mikä on täydellinen muisto hauskasta blogi-illasta ja erinomainen valinta ensimmäiseksi palakseni. Sen ympärille on ilo alkaa koota omaa tarinaani.

Onko Pandoran korusarja, sormuksineen ja kaulakoruineen teille jo tuttu juttu?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sokoksen Timanttiset haluaa hemmotella myös teitä blogini lukijoita. Saat nimittäin yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta Sokoksen Timanttisilta -25% alennuksen, kun mainitset, että olet bongannut tarjouksen blogistani. Tarjous on voimassa 31.5. asti, joten älkää unohtako käydä hyödyntämässä tätä tuntuvaa alea shoppaillessanne esimerkiksi valmistujaislahjoja! Kiitokset Timanttisille tästä upeasta tarjouksesta ja ikimuistoisen blogi-illan järjestämisestä.

unnamed

Taisin tosin jäädä niin pahasti näihin aarteisiin koukkuun, että en malta kovin pitkään odottaa ennen kuin suuntaan jälleen koruostoksille! Pandoran lisäksi mieleen jäi kaihertamaan niin kaunis Michael Korsin kello, että taidan vihjata tarjouksesta Matillekin ja lähettää hänet ennenaikaiselle syntymäpäivälahjan metsästysretkelle..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

Hi guys! I’m pretty sure that all of you have heard about the famous jewellery-collection called Pandora! Pandora and Timanttiset, a jewellery store here in Tampere, organized an amazing evening for bloggers when we got a chance to get to know this beautiful collection. There are so many options to choose from, but it was obvious that I just had to have that little camera on my bracelet..


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.