RAKAS JOULUPUKKI, OLETHAN TUTUSTUNUT JO SEELEEN?

Rakas Joulupukki, jos et vieläkään tiedä, mitä paketoisit minulle joululahjaksi, annan sinulle nyt kullanarvoisen vinkin. Parkkeeraa rekesi Kuninkaankadulle ja piipahda ostoksille Seeleen. Mitä tahansa sitten kiikutatkin kassalle et yksinkertaisesti voi mennä vikaan; tuo suloinen tamperelainen vaateliike myy nimittäin omia suosikkimerkkejäni! Ja Pukki, kun mainitset kassalla blogini nimen, saat normaalihintaisista tuotteista -10 % alennusta.

Kävin tutustumassa hurmaavaan ecodesign-myymälä Seeleen jokin aika sitten. Tuo ihastuttava myymälä kätkee sisäänsä monikäyttöisiä, ekologisia, naisellisia ja kestäviä aarteita; suomalaista designia, jota jokainen löytäisi mielellään joulupaketeistaan. Seele myös haluaa tarjota asiakkaalleen palvelua ystävällisellä otteella ja tarjolla on aina asiantuntevaa opastusta. Tämä tamperelainen helmi onkin ehdottomasti tutustumisen arvoinen aarreaitta.

Kuten jo mainitsinkin, Seelen valikoimasta löytyy valtavasti omia suosikkimerkkejäni. Esimerkkeinä mainittakoon Poola Kataryna, Uhana Design, Globe Hope ja LUMOAN ja sydämeni heittelikin kärrynpyöriä, kun lähdin myymälästä kotiin Uhana Designin Karhu-college ostoskassissani (*blogin kautta saatu). Olen kirjaimellisesti asunut tuossa upeassa collegessa nyt parin viikon ajan, enkä olisi voinut kuvitella itselleni parempaa joululahjaa.

Nämä talvisen karhumaiset asukuvat nousevat samalla tämän vuoden lemppariasukuvikseni. Kun asussa on hyvä olla, se näkyy ulospäin myös hyvänä fiiliksenä ja aitona hymynä. Seele panostaakin siihen, että he tarjoavat naisille vaatteita ja asusteita, joille on mahdollisimman paljon käyttöä ja jotka laadukkuutensa ansiosta kestävät matkassa mukana pitkään. Persoonallisia vaatteita pystyy helposti asustamalla muuttamaan arkisista juhlaviksi ja näin ollen vaate on mahdollisimman monikäyttöinen.

Nyt jos koskaan kannattaa suunnata Seeleen, sillä mainitsemalla blogini nimen kassalla, saat normaalihintaisista tuotteista -10 % alennusta (tarjous voimassa vuoden loppuun asti). Koodi CURIOUSER&CURIOUSER tarjoaa saman alennuksen sinulle myös Seelen verkkokaupassa ostoksia tehdessäsi.

Minun täytyy vielä käydä hakemassa ainakin Poola Katarynan Kettu-pinssi itselleni. Vai onkohan se Joulupukki kuulolla..?


Jouluhemmotteluna Seele halusi tarjota teille myös ihastuttavan lahjakorttiarvonnan blogini Facebook-ryhmän puolelle. Kipin kapin sinne siis!


Seele
Kuninkaankatu 21 (Kävelykatu), Tampere
MA-PE 11-18, LA 11-16
Verkkokaupan löydät täältä!

enkku2

These must be my favourite outfitpics of the year. I love that Karhu-sweater. Thank you so much Seele.


Posted in and tagged , , , , by NOORA.