WEEK ENDED

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

viikonloppu – Kopio OLYMPUS DIGITAL CAMERA viikonloppu

♥ Leikkiäkseni harmaan vesikelin keskellä aurinkoa, pukeuduin vaatekaappini kirkkaimpaan puseroon. ♥ Supermessujen hurmaavin osasto löytyi Jukka Rintalalta; itse suunnittelijakin oli paikalla, mutta pupu meni pöksyyn enkä uskaltanut pyytää häntä yhteiskuvaan. ♥ Ostin Keräilymessuilta kaksi Näppilän Jarkkoa messumuistoksi. ♥ Söin kesän ekat mansikat vanhempieni luona suklaajäätelön kera. ♥ Olisin voinut viettää koko iltapäivän Puutarhamessuilla kuvaillen kukkaloistoa. ♥ Onneksi ulkonakin kukoisti; bongasin kevään ekat sinivuokot. ♥ Kipusin Kangasalan Näkötorniin ihailemaan maisemia (=pitämään kaiteesta kiinni, kun niin jännitti). ♥ Tein pitkästä aikaa kunnon kotitreenin pötkylän ja kuntopyörän kanssa (tämä siksi, että meinasin tuupertua huonon kuntoni kera näkötornin portaisiin ja päätin, että nyt on ryhdistäytymisen aika). ♥ Piirsin Pirkolle kurvit kohdilleen. ♥Tein elämäni ensimmäisen makaronilaatikon. ♥ Äiti osti minulle Ideaparkin ystiksiltä Noisy Mayn sinisen neuletakin, jonka aion nyt heittää päälleni ja suunnata töihin. ♥

Mainiota, että on taas maanantai, tästä tulee kiva ja kiireinen viikko!
(Ps. Joo en tiedä, miksi olen tänään näin positiivinen maanantainorppa, voiko tuo liikunta ihan oikeasti virkistää näin paljon.. O_o)

enkku2

Let the pictures speak for themselves. I had a great weekend.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.