TAMPEREELLA KUKKII LUMOAVA KEIDAS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

keidasbylumo

Kaipaisitko pientä hemmotteluhetkeä? Tiedän tismalleen minne sinun kannattaa suunnata.

Kun avasin keskiviikkona oven luonnonmukaiseen kauneuden putiikkiin, minut vastaanotti valloittava kaksikko, kielojen tuoksu ja harkitusti suunniteltu ja toteutettu keidas. KEIDAS by Lumo, maanantaina Aleksanterinkadulle avautunut putiikki on hurmaava. Luonnonkosmetiikan merkkituotteiden myymälä toivottaa asiakkaat lämpöisellä fiiliksellä tervetulleeksi ja me luonnonkosmetiikan ystävät tunnemme olevamme putiikissa kuin karkkikaupassa. Niin kauniisti eri tuotteet on herkullisine pakkauksineen laitettu esille.

Ekokampaamo ja kauneushoitola sijaitsee loistavalla paikalla Tampereen keskustassa ja lupaan teille, että astuessasi putiikkiin sisään, kiireet ja murheet unohtuvat. KEIDAS by Lumo haluaakin toiminnassaan yhdistää ekologisuuden ja estetiikan ja tarjota samalla asiakkaalleen kiireettömän hetken ihanassa ympäristössä.

Putiikki on niin kaunis! Jo pelkästään kurkistellessani ikkunan takaa, putiikista välittyi ihana fiilis. Pääsin yhdessä muiden tamperelaisten bloggaajatyttöjen kanssa tutustumaan putiikkiin tällä viikolla ja vakuutuin siitä, että tulen vierailemaan täällä toistekin. Luonnonkosmetiikan ystävänä toivotan putiikin lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle.

Illan kohokohtiin kuuluivat ehdottomasti pikakampaukset, joita meille esiteltiin. Olen aivan hurahtanut aitoihin kukkiin ja jälleen kerran vakuutuin siitä, että joskus-sitten-kun-menen-naimisiin, haluan hiuksiini juurikin tämänkaltaisen kampauksen. Jennille tehty look oli nimittäin valloittavan upea.

Kun kaipaatte irtautumista arjesta, suosittelen piipahtamaan tämän keitaan aarteiden äärellä.

enkku2

Welcome KEIDAS by Lumo to Tampere! This beautiful boutique is just what Tampere needed. It’s unique, it’s natural and it is a place where you can relax. Thank you girls for the wonderful evening.


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.