RANTAELÄMÄÄ JA SÖRSSELIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

hetkirannalla

Matti: ”Ei mua haittaa yhtään jos teetkin sellasta kokkelia siitä.”
Noora: ” Ai kuinni?”
Matti: ”Kun ei sun munakkaat oikein ikinä onnistu.”
Noora: ” Ai mitä oikein tarkotat? Kyllähän mä nyt munakkaan osaan tehdä! Tai no ei ne kyllä ikinä onnistu.”

Joten munakassörsselikokkeli it is.

Meillä syödään töiden jälkeen kevyehkö lämmin ruoka ja eilen, sen sijaan, että olisimme kipitelleet kauppaan, päätimme tehdä jääkaapin antimista vain jotakin. Kunnon rääppiäiset ennen jääkaapin täydennystä olivat nimittäin paikallaan. Niinpä vispasin munakasainekset yhteen (ohje alla) ja munakkaan hyydyttyä lisäsin vielä joukkoon purkillisen chilitonnikalaa ja fetakuutioita. Vierelle siivutin raakaa avokadoa (joo tiedän, että jokin aika sitten vielä inhosin avokadoa, mutta nyt olen koukussa..), jonka päälle ripottelin pippuria. Hirvittävän ruman näköistä (Satumetsä-lautaset tosin pelastaa rumimmankin annoksen <3), mutta aivan järjettömän hyvää. Jos avokadosta ei tykkää raakana, koittakaapa yhdistää suupalaan hieman sörsseliä että avokadoa –toimii!!

Matti: ”Tää on paras munakasss..kokkeli, jota oon ikinä syöny.”
Noora: *tyytyväistä hyminää*

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noniin. Ja siinähän se uusi muumimukikin nököttää. Juuri, kun kovaan ääneen pääsin sanomasta, että meille näitä ei enää tule. Hetki rannalla tekee kuitenkin melkoisen poikkeuksen lapsekkaisiin Nuuskamuikkunen- ja Pikku Myy-mukeihin, joten tämä kesän 2015 kausimuki sai paikan astiakaapistamme.  Värimaailma ja kuvitus toistaa tosin kovasti aiempia kesämukeja, joten en varmastikaan ole ainoa, joka toivoisi näihin kunnolla vaihtelua.

Mutta nyt sörsseliä tekemään:

munakasOLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

It looks quite awful, but this wannabe-omelette was so good. It really was! With chilituna and fetacheese, the omelette was the best omelette ever and even my boyfriend loved it even though he isn’t a big fan of omelettes. Try it, go on!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.