SYKE KORKEALLA

P1075874

Eeeeeeiiii — viimeinen jakso katsottuna!!

Yritin oikein säästellä Sykkeen neljännen tuotantokauden jaksoja, mutta lopulta annoin mennä vaan ja katsoin kaikki jaksot muutamassa päivässä. Koukutuin sarjaan oikein toden teolla ykkös- ja kakkoskauden ajaksi, mutta jostain syystä innostukseni hiipui kolmannen tuotantokauden kohdalla, enkä vielä tänä päivänäkään ole sitä nähnyt. Kun Syke viime viikolla alkoi taas uusilla jaksoilla, päätin kuitenkin katsoa sitä tv:stä jakson ja aloitusjakso vei mukanaan niin, että Yle Areenasta tuli heti tuon jälkeen paras ystäväni useamman illan ajaksi. Viimeisen jakson katselin eilen ja toivon todella, siis todella, että kausia tehdään vielä lisää. Holopaista tulee muuten ihan liian kova ikävä!

P1085976P1075869

Tämä postaus kulkisi siis erinomaisesti myös My Week-nimellä. Töistä kotiin, Eppu kainaloon, televisio auki. Koko viikon on väsyttänyt melkoisesti ja sohvan pohjalla köllöttely on tullut tarpeeseen. Viikonloppuna nautiskeltiin oikein kunnolla ja haettiin Kaukajärvellä sijaitsevasta Ricestä take away-lounaat buffetista matkaan. Harvemmin mitään sarjafiilistelyjä harrastan, mutta tämä kombo oli kyllä kohdillaan — rentoa oloa, hyvää safkaa ja Syke korkealla!

Nyt meidän täytyisi Epun kanssa keksiä uutta katsottavaa. Heittäkääs vinkkejä!

P1075872


Posted in and tagged , , , by NOORA.