PÄIVÄN NASSU : NYT VIHERTÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eräästä goodiebagistä paljastunut Zuiin rajauskynä sai minut ensin hieman varpailleni. Sehän on vihreä. Vihreä ei ole kuulunut lempiväreihini ikinä, ei vaatteista saati meikeistä puhuttaessa, ja ajattelinkin aluksi, että tämä kiinnostava tuote jää kokonaan testaamatta.

Ikinä ei pitäisi sanoa ei koskaan. Kun edellinen rajauskynäni upposi terottimen uumeniin eikä ollut enää yhteistyökykyinen, kaivoin esiin tämän smaragdinvihreän, muun muassa avokadoa ja jojobaöljyä sisältävän tuotteen ja yllätyin lopputuloksesta. Rajaus oli helppo piirtää, jälki oli juuri sopivan pigmenttistä ja ihastukseni tätä luomusertifioitua tuotemerkkiä kohtaan heräsi todella.  Jos tuotteet sisältävät kukkien nuppuja, terälehtiä ja kukkauutteita, on tälläisiin juttuihin vaikea olla tykästymättä! Pirkon blogin puolelle kirjoittelinkin tuotteesta jo kattavamman sepustuksen.

vihreäsilmämeikki OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihertäminen ei jäänyt kuitenkaan vain Zuiin rajauskynään, vaan uuden Trendin mukana tullut Make Up Storen luomiväri aiheuttikin sitten jo todella ristiriitaisia tunteita. Lehden irtonumeroiden mukanahan oli erisävyisiä luomivärejä ja omalle kohdalleni osui pehmeän vihertävä, hieman pastellinen Microshadow Gossip. Heitin ennakkoluulot romukoppaan ja tein eilisen meikin näihin viheriäisiin perustuen; vihertävän luomivärin kaveriksi tein silmiin vielä alas vihreät rajauksetkin. Ja lopputulos, sehän oli lopulta vallan kiva. Kuvissa sävyt eivät pääse kunnolla oikeuksiinsa, mutta luomiväri ei ollut lainkaan liian voimakas ja vihertävä pilke silmäkulmassa näytti varsin pirtsakalta. Kuvat on otettu pitkän päivän jälkeen, joten kestävyydestäkin on annettava aplodit. Zuiin rajauskynän lisäksi on vielä pakko suositella myös tuota Lumenen rajauskynää, jolla yläluomen rajaus on tehty. Tässäkin meikissä nähty nestemäinen rajauskynä on sanalla sanoen HUIKEA.

Koska kevät ei ole vielä osoittanut vihertämisen merkkejä, niin suditaan nyt edes silmiin hieman lehtivihreää.. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

It’s time for #fotd! Because some greenish makeup-products have moved in my makeupbag, I wanted to create a look based on these products. Zuii Organic’s Emerald-green eyeliner is stunning and Make Up Store’s eyeshadow is a cute pastelshade; perfect match for the eyes?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.