TANSSIEN KOHTI KEVÄTTÄ

Joulupukin lahjasäkistä löytyi tänä vuonna kovin toivottu aarre, kun Tanssi-sarjani täydentyi isolla kulholla. Tämä paketti taisi saada aikaan pari innostunutta riemunkiljahdusta ja uuden kulhon kunniaksi kävin hakemassa jopa Aaltoon kimpun tulppaaneja. Joko sitä kevättä saa alkaa odottaa?

Olen kaivannut keittiöömme juurikin tällaista näyttävää kulhoa, joka soveltuu niin hedelmävadiksi kuin salaattikulhoksikin. Satumetsä-sarjan keräilyintonihan päättyi siihen, että tuota kyseistä sarjaa ei enää valmisteta. Satumetsä-vati jäi siis aikoinaan hankkimatta kokonaan. Onneksi Tanssi-sarja on vähintäänkin yhtä kaunis ja soveltuu vallan mainiosti myös Satumetsän kaveriksi.

Tuo Tanssi-sarjan kuviointi on kerrassaan hurmaava ja kulho toimiikin keittiössä upeana katseenvangitsijana. Olin myös joulun jälkeisissä alennusmyynneissä heti valppaana, sillä toiveissani oli täydentää sarjaa vielä hitusen lisääkin. Tanssi-sarja kasvoi nimittäin upeilla kausituotteilla ennen joulua, ja klikkasin välittömästi ostoskoriini setin pieniä pyöreitä Tanssi-kulhoja, jotka soveltuvat erinomaisesti vaikkapa dippien ja naposteltavien kattamiseen.

Meillä kotona suunnataan siis Tanssien kohti kevättä.

enkku2

Thank you Santa for these lovely Iittala-treasures!


Posted in and tagged , , by NOORA.