KOSKA KAIKKI MENI PÄIN MÄNTYÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

candc

Koska talviloma ja tämä viikko menivät aivan päin puuta, päätin noudattaa vanhaa hyväksihavaittua neuvoa; kun kaikki menee päin mäntyä, paista pannukakku. Pannukakku ei ole muuten ollenkaan hassumpi aamupala, ei ehkä se terveellisin, mutta varmasti yksi parhaimmista. Vai onko joku muka ihan oikeasti sitä mieltä, että banaaniletut voittavat sen perinteisen pannarin, johon tulee aivan liikaa sokeria ja päälle mielellään sekä hilloa että kermavaahtoa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä viikonlopusta otetaan siis kaikki irti, kun kropan lämpötilakin on normalisoitunut ja poskionteloissani ei asu enää pöpölaumoja. Matti nauttii Barcelonan lämmöstä ja minä heräilin tähän aamuun Epun kanssa vanhempieni luota. Äiti oli keittiön pöydän lasilevyn alle kerännyt ihania reseptejä ja sieltähän tuo pannariohjekin löytyi. Pakko sanoa, että tuolla reseptillä syntyi maanmainio pannukakku- ihan vaan vinkiksi, jos jostain muustakin tuntuu siltä, että tästä viikonlopusta on paras tulla onnistunut! Pannukakulla saadaan ainakin heti kättelyssä viikonloppu oikeille raiteilleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

Happy Saturday! I decided to begin my weekend with a special breakfast by baking a huuuuge pancake. It was so good and even though it’s not the healthiest way to start the day it sure is the most delicious one!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.