SUMMER IN THE CITY!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc

Stop the press! Tälle viikolle on luvattu aurinkoa ja ensimmäisiä kunnon merkkejä keväästä. Mä vedin nyt vähän överiksi tämän kevätintoiluni ja kokosin postauksen, jossa esittelen teille jo pari kesäjuttua- noh, ei se ole niin justiinsa. Maaliskuu vierähtää ohi taas sukkelaan ja kohta paistattelemme jo nahkojamme auringossa. Ja jos nyt sattuu käymään niin, että Poudan Pekka onkin tehnyt arviointivirheen ja jossain päin Suomea tällä hetkellä sataa, niin tämä postaus on omistettu eritoten sinulle, joka nappasit töihin lähtiessäsi sateenvarjon mukaan.

Mutta nyt niihin kesäjuttuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulin hirvittävän onnelliseksi, kun pikkusisko soitti yllättäen ovikelloani ja kiikutti minulle sairastupaan tekemänsä korvikset. Tiedättekin jo kuinka paljon arvostan itsetehtyjä juttuja ja nämä Roosan tekemät pitsikorvikset ovat aivan valtavan kauniit. Ja kultaiset. Ja kimaltelevat. Ja kesäiset. Ne eivät juurikaan paina mitään, mutta sitäkin enemmän ne säkenöivät auringonsäteiden osuessa niihin. Rakkautta ensisilmäyksellä.

Ja se toinen kesäihanuus, joka huutaa kaverikseen vain kevyttä päivetystä ja repaleisia farkkushortseja, kesätuulta ja linnun viserrystä. Tämän kauniin valkoisen pitsipuseron sain lahjaksi Rosewe.comilta ja tiedän jo nyt, että tulette näkemään sitä vielä kesällä paljon. Valkoiset vaatteet ja asusteet tuntuvat nyt muutenkin olevan todella kovassa huudossa, olen joutunut muun muassa nyt pitämään vakavan puhuttelun itselleni siitä, että ei, en todellakaan tarvitse kokovalkoisia lenkkareita itselleni..

candc2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sainko edes hitusen tällä postauksellani välitettyä aurinkoa tai kesäajatuksia sille puolen ruutua? Faktahan on se, että vielä ei kannata alkaa miettiä sitä, mihin kohtaan sen juhannuskokon kokoaisi tänä vuonna mökille tai sitä, missäs ne hyttyskarkotteet nyt olivatkaan, mutta aina pitää vähän haaveilla. Ja fiilistellä.

Psst. Pirkkokin oli jo kesämielellä ja laittoi melonit kuntoon! ;)

enkku2

Here comes the Sun! It’s time for the spring you guys! It’s gettng warmer and the summer is getting closer and closer. That’s why I wanted to show you my new picks for the hot days in the city. I got those beautiful earrings from my sister (she made them by herself! <3) and the cute lacy top is a gift from Rosewe.com. Isn’t it just gorgeous! Hurry up spring, I really wanna wear these pieces soon!


Posted in muoti and tagged by NOORA.