MUUTTOILMOITUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

”Minun kotini oli vain kolo, mutta minä viihdyin siellä. Tosin filosofista on yhdentekevää viihtyykö hän vai ei- mutta se oli hyvä kolo joka tapauksessa.”

Muumilaakson Piisamirotta

Muutto. Tuolla sanalla otsikoidulla postauksella alkoi taipaleeni, joka on tuonut elämääni niin paljon. Iina kysyi lähdenkö messiin, ja minä vastasin, että lähden. Ja hyvä, että vastasin. Re:fashionin blogikodissa on vietetty yksi jos toinenkin onnellinen hetki, kartutettu muistoja, tavattu ihmisiä, kikatettu, tutustuttu lukijoihin ruudun toisella puolen ja bloggailtu. Bloggailtu ihan vimmatusti. Miltei 800 postauksen verran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Re:fashion aikoinaan starttasi, oma elämäni oli aivan rikki. Paras ystäväni, vaarini, menehtyi samaisena syksynä ja surun keskellä olin niin onnellinen siitä, että vaari ehti kuulla rakkaan harrastukseni muuttuneen toiseksi työkseni. Muistan, kun näytin hänelle sairaalassa pädiltä, miltä uusi blogini oikein näyttikään ja olimme molemmat sitä mieltä, että tämä on pirun hienoa. Aivan mahtavaa. Löysin jokin aika sitten vihkon, jonne olin pienenä haastatellut vaaria. Yksi kysymyksistä kuului, ”mikä on mottosi?”, johon vaari vastasi ”ole ahkera ja yritä pirusti.” Ja juuri tuolla asenteella olen itsekin työssäni pyrkinyt eteenpäin ja tehnyt haaveistani totta.

Re:fashionin kanssa olen tehnyt melkoisen matkan. Olen käynyt Lapissa, suuri unelmani toteutui, kun pääsin Lontoon Muotiviikoille ja olemme päässeet toteuttamaan upeita juttuja yhdessä myös pikkusiskoni kanssa, joka toimi kuvausapunani niin Kalevala Korun, Frezzan kuin Olympuksenkin kampanjoissa. Mieleeni on jäänyt myös iiiiihanan luova projekti Aalto-maljakoiden parissa, se kun keräsimme yhdessä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa rahaa Uudelle Lastensairaalalle ja  enpä olisi koskaan uskonut, että rohkenen ladata bikinikuvianikin nettiin.

Sanomattakin on selvää, että Re:fashionin kautta olen tutustunut myös mielettömiin mimmeihin. Kävimme eilen yhdessä Matin kanssa kahvittelemassa Iinan, Beben ja Iinan miehen kanssa, ja tämä ystävyyssuhde on vain yksi esimerkki blogin kirjoittamisen parhaista puolista. Re:fa-naiset ovat upeita. Veera on aivan ihana tyyppi ja mulla on ollut ilo viettää hänen kanssaan aikaa niin maailmalla kuin viimeksi viikonloppunakin. Idankin kanssa ystävystyimme kiitäessämme Re:fa-paliksiin junalla Tampereelta Helsinkiin! Samat kiinnostuksenkohteet tuovat ihmisiä yhteen ja lujittavat ihmissuhteita. Re:fashion on ollut siis paljon enemmän kuin vain blogikoti.

Nyt on kuitenkin aika sulkea yksi ovi ja avata toinen. Uusi osoite tuo varmasti eteeni taas paljon uutta, niin ihmisiä kuin kokemuksiakin.

Curiouser & Curiouser muuttaa maaliskuun alussa Re:fashionin lopettaessa toimintansa uuteen osoitteeseen:

curiousnoora.bellablogit.fi

Osoite vaihtuu, uudet seikkailut odottavat, mutta haluan, että sinä olet osa uusia tuuliani. Nähdäänhän siis siellä?

IN ENGLISH : My blog will be moving to new address. In the beginning of March you will find me from curiousnoora.bellablogit.fi. See you there!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.