APILANIITTY PULLOTETTUNA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaoin aamupäivällä kuvan kynsistäni Instagramissa ja ihastuttuani niin kovasti tuohon Lumenen Gel Effect-lakkauutuuteen, päätin piristää kotimanikyyriäni vielä hitusen lisää ja tein pitkästä aikaa säihkyvän kevätmanikyyrin harmaiden helmikuupäivien keskelle.

Apilaniityn sävy on nimensäveroinen. Pulloon on saatu sullottua aimo annos kesää, kukkaniittyä ja niitä lilansävyisiä apilankukkia, joita meistä jokainen on lapsena kerännyt maljakkoon. Se ei varmaankaan yllätä ketään, että sävynsä lisäksi Gel Effect-lakat jatkavat voittokulkuaan myös lakan kestävyyden ja laadun suhteen? En vieläkään ole törmännyt muihin näin mahtaviin kynsilakkoihin. Kaksi kerrosta lakkaa kynnelle ja kyntesi ovat kunnossa vähintään seuraavan viikon ajan. Pure love.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Säihkettä Apilaniitylle toi tällä kertaa lakka, jonka ostin Lontoosta venaillessani lentokentällä lentomme lähtöä. Mavalan hilelakoilla taikoo manikyyriin kuin manikyyriin säihkettä ja nämä hileet toden totta pysyvät paikoillaan. Joskus vähän liiankin tiiviisti. Sparkling Red sopi kuitenkin täydellisesti pariksi purppuraiselle aluslakalle ja otin sen riskin, että hilelakan poistaminen saattaa tuoda sitten jossain vaiheessa tuskanhikeä otsalle.

Mitäs pidätte, the perfect match vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : It looks like spring, doesn’t it? I was so inspired of Lumene’s new Gel Effect-nailpolish that I just had to make a manicure based on it. With a little splash of glitters the outcome looked so delicious!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.