@CURIOUSNOORA : TIISTAIGRAM-ARVONTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Huomenta! Aloitetaanpa tämä pirtsakka pakkaspäivä pienen arvonnan voimin. Olen ollut superiloinen siitä, että moni teistä on klikkaillut itsensä seuraamaan juttujani myös Instagramissa ja teitä kiittääkseni, Instagramin puolella arvotaan paketti yllärikosmetiikkaa tuosta ylläolevasta kuvasta tykänneiden kesken. Palkinto arvotaan 22.1., eli ylihuomenna, joten käyhän antamassa sydän kuvalle, jos haluat mukaan arvontaan.

@CURIOUSNOORA toivottaa kaikille mukavaa päivää!

Psst. Jättäkäähän omia Insta-nimimerkkejänne tuonne kommenttiboksiin, jotta pääsen vaklailemaan myös teidän kuvianne! ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |


Posted in kauneus and tagged by NOORA.