SYDÄMELLINEN KESKIVIIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prkl. Kuului vain plumps, ja lemppariripsarini tippui aamulla vessanpönttöön. Tässä aamussa oli siis valmiudet myös huonon päivän eväiksi. Sen vuoksi päätin keksiä tälle päivälle muutaman sydämen, jolla päivä saadaan onnistuneesti käyntiin.

♥ Ilveskissanainen ehti ensimmäistä kertaa tällä kaudella kannustamaan eilen tupsukorvia Hakametsään! Ja me voitettiin! Den glider in! ♥ Pääsen tänään hierojan käsittelyyn. Kerron sitten myöhemmin oliko tämä sydämen arvoinen juttu, sillä tällä hetkellä taidan olla niin jumissa, että käsittelystä ei välttämättä tule miellyttävä. ♥ Eilen hurjalla vauhdilla käyntiin startannut Insta-arvonta ansaitsee sydämensä, olette ihania! ♥ Tervetuloa pakkaset, mahtavaa päästä taas käyttämään Arctipsin lapikkaita. ♥ Tänään tulee Syke, olen pitkästä aikaa koukuttunut tv-sarjaan. ♥ Äidiltä saamani Miksi Central Parkin oravat ovat surullia maanantaisin- kirja (kyllä, tuo on ihan oikeasti sen kirjan nimi) on yksi kiehtovimmista kirjoista pitkään aikaan. ♥  Kahvikupissa höyrysi tänäkin aamuna uusi lempparikahvini, Dallmayr Crema. ♥ Postimies kiikutti luokseni eilen ylläripaketin, joka sisälsi salaattilingon! ♥ Oih, tänään, kun pääsen töistä kotiin, keittiön pöydällä odottavat lukemattomina sekä Olivia että Trendi. ♥

.. noniin, kuka jotain pönttöön tippunutta ripsaria jaksaa murehtia, kun päivästä löytyi näin paljon hyviäkin puolia.

Heitänpä tämän sydämellisen haasteen taas eteenpäin ja kyselen samalla, että miltä näyttää Tiian, Katjan, Rööperin Rouvan ja Janetin viikko. Jään innolla odottelemaan teidän sydämellisiä listauksianne! ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Happy Wednesday everybody!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.