NORPAN BLONDIVINKIT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaalean hiusvärin ylläpitäminen voi toisinaan olla vähän haastavaa. Se voi aiheuttaa niin harmaita kuin vaikkapa vihreitäkin hiuksia, ja kampaajakäyntien tai värjäilyjen välillä, voivat keinot toisinaan loppua kesken. Kuinka vaaleaa väriä voi ylläpitää myös kotona?

Olen äärimmäisen tyytyväinen tämänhetkiseen hiusteni sävyyn. Käyn kampaajalla noin seitsemän viikon välein ja tyvikasvu ei häiritse enää niin paljon, kun hiuksiani on jo pitkään värjätty vain raidoittamalla. Oma väri on saanut rauhassa kasvaa ja loppujen lopuksi hiuksista on tullut ihanan luonnollisen väriset. Toisinaan tuo raidoittamisen väli saattaa venähtää kuitenkin liian pitkäksi, ja tämän vuoksi olenkin nyt testaillut useampaa kotikonstia värin ylläpitämiseen.

candc19115

Aloitetaan Color Wown tyviväripuuterista (*saatu testiin). Nimensä mukaisesti tuo hiuksille tarkoitettu puuteri kulkee mukana pienessä peilillä varustetussa puuterirasiassa, jossa mukana on myös kaksipäinen suti. Puuteria siis suditaan tyvikasvun päälle, ja tämä vedenkestävä tuote kestää hiuksilla seuraavaan pesuun asti. Ensiavuksi tämä tyviväripuuteri on siis oikein oiva ja näppärä tuote, mutta hinta kipuaa miltei 40 euron tuntumaan. Sävyjä löytyy kyllä useampia, mutta tuotteen hinnalla saa kyllä muutamankin kotiväripaketin ostettua. Kriisiavuksi loistava, mutta omalla kohdallani tuote tuskin päätyy jatkuvaan käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suihkuhyllystäni löytyy aina myös Four Reasonsin Silver Shampoo-pullo. Tämä hopeashampoo on minulla käytössä noin kerran viikossa, ja testailtuani useampiakin eri hopeashampoita, olen tullut siihen tulokseen, että tämä on ehdottomasti niistä paras. Keltaisuus poistuu jo yhdessä pesussa, tuotteen hinta on kohtuullinen ja se on myös äärimmäisen riittoisaa. Jokablondin must-have.

Biozellin Color Maskit ovat niittäneet melkoisesti mainetta ja olen kuullut niistä niin paljon hyvää. Omille hiuksilleni sopivaa sävyä minun on kuitenkin ollut vaikea löytää, ja olinkin niin innoissani, kun huomasin, että markkinoille lanseerattu uusi sävy Soft Ice (*saatu) on kuin minulle tehty. Helmiäissävy poistaa keltaisuutta ja hoitaa hellästi hiuksia. Tykkään!

Sanomattakin on selvää, että blondeilla on aina hauskempaa, mutta melkoisia haasteita vaalea pehko saattaa heittää eteesi. Toivon, että näistä vinkeistä on teille sielunsiskoille apua.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Being a blond isn’t always so easy. That’s why, I wanted to share with you some tips and tricks how to keep your hair shiny and blond.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.