TASSUT TIGERIN RAAPAISEE..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Jos olisin eläin, olisin varmaankin hamsteri. Vielä jokin aika sitten kaapeistani löytyi nimittäin melkoisesti, noh, rumasti sanottuna roinaa, ja vaatikin melkoisesti tsemppiä ja aikaa, että kaappeihin on vihdoin saanut raivattua tilaa ja tavaraa hävitettyä tai annettua eteenpäin. Tällä hetkellä elän vaihetta, jolloin haluan piilottaa ylimääräiset pikkutavarat kaappeihin ja silmien ulottumattomiin ja kodin yleisilme pysyykin melko siistinä tätä tapaa noudattamalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta silloin tällöin tuo hamsterimoodi iskee päälle, ja saatan saapua kotiin shoppailureissulta melkoisen tavarakassin kera.

Olipa kerran ilta, jota eksyin kuluttamaan Tigeriin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiger on IHANA paikka! Ah! Varsinkin näin joulun alla tuosta aarreaitasta löytyy helposti tavaraa ostoskoriin, puhumattakaan siitä millaisia lahjaideoita sieltä ammentaakaan. Yritin kuitenkin kovasti hillitä itseäni ja mopo pysyi kuin pysyikin hyvin käsissä. Pieniä kotihankintoja oli kuitenkin tehtävä.

Ensinnäkin, ostin kotiin neljän euron räsymaton. Paksu, ihana räsymatto päätyi vessanmatoksi. Väsähtäneitä silmiä hellitään jatkossa jääkaapissa kylmetetyllä silmänaamiolla. Onni ja autuus. Keittiössä tehdään nykyään ruokaa puisella leikkuulaudalla ja pöydät pyyhitään viiksitiskirätein, kahvipannu nostetaan pöytään sydämelliselle pannunaluselle. Työpöytää sen sijaan koristaa valokuusi.

Hamsteri on nyt hyvin onnellinen.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

10848271_659386707499895_706348818_n

IN ENGLISH : Oh my gosh, I absolutely loooove the store called Tiger!! Look what I found! All those cute little things are from Tiger. Oh, happy me.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.