KOTIJÄÄTELÖÄ & VLOGGAAJA KANSIEN VÄLISSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vietin viime sunnuntaina herkullisia hetkiä uuden kirjan ja itsetehdyn joulujäätelön parissa sohvanpohjalla. Youtube-sensaatio Zoella eli Zoe Sugg, julkaisi jokin aika sitten ensimmäisen oman opuksensa ja kirja rikkoi kerta heitolla niin Harry Potterin kuin Dan Browninkin ennätyksiä. Supersuositun vloggaajan kirja oli siis ehdottomasti ostettava omaan kirjahyllyyn ja vihdoin pääsin kuin pääsinkin korkkaamaan tuon ihanan tyttömäisen kirjan viikonloppuna. Yhteenvetona, kirja on mukaansatempaiseva, hauska ja täydellistä höpöhöpöä sunnuntai-iltapäivään, ihanaa ”aivot narikkaan”-lukemista. Zoella on yksi ainoista vloggaajista, joita aktiivisesti seuraan ja kirjasta huokuu tuon nuoren naisen iloinen elämänasenne ja energia.

Ennätysuutisten jälkeen lehdistö on nyt kuitenkin jo riepotellut Zoellaa, sillä jossakin kohtaa kävi ilmi, että nainen ei olekaan yksin kirjan takana. ”Haamukirjoittaja” ansaitsee siis myös omat kehunsa tämän kirjan onnistuneesta toteutuksesta. Niin tai näin, pukinkonttiin tämä kirja kannattaa hankkia juuri hänelle, joka viettää aikaansa blogien ja vlogien maailmassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lueskelun ohessa pääsin herkuttelemaan myös itsetehdyllä jädellä! Niinkuin kuvistakin voitte päätellä, tämä kotikokki joutui jälleen uuden haasteen eteen, kun postimies kiikutti luokseni aikaisen joululahjan Alphageek.comista. Olen aina haaveillut omasta jäätelökoneesta ja tämä näppäränkokoinen (ei vie edes kaapista tilaa, kun bokseja säilytetään pakastimessa!!) OBH Nordican masiina oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Ai miten meni? Se jäätelönteko? Noh, ei ihan ongelmitta. Kone toimi kuin unelma, mutta kotikokki oli vähän hälisemässä työvaiheiden kanssa. Poimin virallisesta reseptikirjasta ohjeen vaniljajäätelöön ja rupesin hommiin. Myönnän olleeni täysin tietämätön siitä, että kotijäätelön tekeminen onkin melko työlästä hommaa. Valmistusvaiheita on monta ennen kuin seoksen voi kaataa koneeseen valmistumaan.

Kaikki sujui kuitenkin erinomaisesti, ainut mikä minua jäi mietityttämään oli se, että jäätelöstäni tuli hieman kökköistä. Valmistuttuaan heitin kylläkin pehmismäisen näköisen jätskin hetkeksi pakkaseen ennen tarjoilua, joten voisikohan tämä johtua siitä.. Sen verran myös sovelsin reseptiä, että heitin seokseen mukaan hienonnettua piparimurskaa, ja voin kertoa, että tämä oli fiksu veto! Jätskistä tuli ihanan jouluista, kun koristelin astian vielä extramurusin ja karkkikepein. Täytyy ottaa seuraavaksi Iinan jätskipostaus tarkastelun alle, sillä olen melko varma, että noista resepteistä jokainen on testaamisen arvoinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin herkullisen vaaleansinisiä ja suloisia hetkiä vietin siis sunnuntaina; mikäli haluat hemmotella vaikkapa omaa ystävääsi jäätelökoneella joulun kunniaksi, kannattaa käydä nappaamassa Alphageekin teille tarjoama alekoodi talteen blogini Facebook-ryhmästä tai Instagramista.

Tämä typy suuntaa nyt hieronnan kautta kohti uutta päivää! Pitäkää kiva keskiviikko!

Postauksessa esitelty jäätelökone saatu: Alphageek.com

IN ENGLISH : I spent a lazy and delicious Sunday afternoon last weekend. I received an early Christmas-gift from Alphageek.com and it was time to make some ice-cream at home! Oh boy it was so good! My X-mas ice-cream tasted so yummy. I also bought Zoella’s new novel and I have to tell you guys, reading it was also an excellent way to spend a Sunday.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.