GAME ON!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei en koskaan muistanut kertoa teille, mitä niiden pinkkien pakettien sisuksista löytyikään!

Miehille on toisinaan hirvittävän vaikea ostaa lahjoja. Matin syntymäpäivä kolkutteli jo kuitenkin ovella ja päätin marssia Sokoksen lautapeliosastolle, ilman harmainta aavistustakaan siitä, mikä peleistä voisi sankarin mieleen olla. Pikkusiskoni Roosan kanssa vietimme kesällä muutaman ihanan lautapeli-illan Ticket to Ride-lautapelejä pelaillen, ja ajattelin, että pimeiden syysiltojen ajankuluksi tarvittaisiin nyt jokin uusi seurapeli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä kertaa pakettiin päätyi peli, jonka ostin vain ja ainoastaan sen perusteella, että Qin oli valittu vuoden 2013 aikuisten lautapeliksi ja arvelin tuon boksin kuvituksen vuoksi, että tämä peli voisi historiaan hurahtunutta Mattia kiinnostaa.

Rasittavintahan lautapelien pelaamisessa on sääntöjen opettelu. Qin-pelin säännöt oppi kuitenkin helposti, se soveltuu vallan mainiosti kaksin pelattavaksi ja yhden erän peliä pelaa läpi nopeasti. Ostian sian säkissä ja se kannatti! Sankari saattoi salaa toivoa, että paketista olisi kuoriutunut esiin konsolipeli, mutta yhtään ei tyyppi valittanut (kun annoin sen voittaa pelin sata kertaa putkeen.. :P).

Mutta hei, kertokaahan te, mikä lautapeli kannattaisi paketoida Pukin konttiin?

IN ENGLISH : Look what I got for Matti! He had his birthday a week ago and I decided to buy him a new game. Qin is exciting, tricky and fun game- it’s an excellent way to spend a cozy evening at home.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.