JUURI NYT ILOITSEN NÄISTÄ ASIOISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Siitä lähtien, kun muutimme uuteen kotiimme, olen pitänyt huolen siitä, että olohuoneessa sijaitsevan ruokailuryhmän pöydällä on aina kimppu tuoreita kukkia. Onneksi nykypäivänä marketistakin ostetuista kimpuista riittää iloa useammaksikin viikoksi, joten ”harrastukseeni” ei ole kulunut juurikaan rahaa. Ja tästä lähtien kuluu vielä vähemmän. Bongasin ruokakaupasta taannoin nimittäin niin kauniin kuivakukkakimpun, jolla hintaa oli alle kymmenen euroa. Kimpussa oli erilaisia leikkokukkia ja jopa viljaa, ja on sanomattakin selvää, että tämä kimppu jos mikä kestää päivästä toiseen takuuvarmasti. Luulen tämän olevan nyt valloillaan oleva trendi, sillä kuivakukkia on tullut vastaan viime aikoina tavanomaista enemmän. Ja ihana trendi onkin.

Ystävä- ja tuttavapiirini on upeita, vahvoja ja taitavia naisia pullollaan ja viime viikolla kuvatessani promomateriaalia tälle naiskaksikolle, olin jo siinä vaiheessa varma, että Nuorgam & Pentikäinen-podcast on kuuntelemisen arvoista settiä. Ja niinhän se olikin. Olen tottta puhuen melko nirso podcast-kuuntelija, mutta näiden tuttujen tyyppien juttujen parissa tunti vierähti hujauksessa. Iso peukku myös vegaaniselle Aino puolukkahyve-kaurajäätelölle, jota herkuttelin kulhollisen Nuorgamia ja Pentikäistä kuunnellessani.

Meidän kotimme ovi on aina avoinna myös koiravieraille ja iloksemme ovesta onkin viime aikoina tassutellut sisään useampiakin karvaisia kavereita. Pikkusiskoni koiraveljekset ovat sohvallamme tuttu ja ihana näky, mutta samalla viltillä ovat lekotelleet kevään aikana muutkin koiratuttumme. Kevät nostaa taas koira-ajatukset muutenkin pintaan, kun Epun kuolemasta tulee ensi viikolla kuluneeksi jo kaksi vuotta. Käsittämätöntä, jo kaksi. Eppu rakasti tuota Luhdan pehmeää vilttiä yli kaiken ja sama pätee muihin koiriin – taitaapi olla niin, että tuon pörröisen viltin sisuksissa nukkuu ne kaikista parhaimmat päikkärit.

Tutustuin Sloggin Zero Feel-alusvaatteisiin jo parisen vuotta sitten pikkusiskoni vinkkauksen pohjalta ja totta puhuen, olen tainnut tavalla tai toisella hieman koukuttua näihin ylimukaviin alusvaatteisiin. Alusvaatesarja kasvoi juuri jokin aika sitten All Around-setillä, ja aiempien kokemuksieni nojalla, uskalsin luottaa siihen, että tämäkin hankinta tulee ahkeraan käyttöön. Mukavuutta, käytännöllisyyttä ja laadukkuutta – nämä tuotteet kestävät käyttöä ja ahkeraa pesua!

Juuri nyt nämä asiat saavat minut iloiseksi – mikä tai kuka tuo hymyn tänä maaliskuisena torstaina sinun huulillesi?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.