PÖRRÖINEN STAILISTI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Jos Eppu saisi valita päivän asuni, ne näyttäisivät kutakuinkin aina tältä. Tuon pienen pörröisen otuksen kanssa täytyy kuitenkin olla lenkkivalmiuksissa kolme kertaa päivässä ja tämä asu on ulkoilukelpoinen heti, kun päälle vaan heittää takin ja jalkaan laittaa kumpparit. Sporttisemmat lookit ovat siis sekä käytännöllisiä että mukavia, ja ennen kaikkea pörröisen stailistini hyväksymiä. Lenkeistä on viikonloppuna tullut lempparihetkiäni; arkisin miltei kaikki koiranviennit rämmitään läpi pimeässä, mutta viikonloppuna aikaa on valoisillekin kävelylenkeille. Eppukin tykkää, kun valoisalla näkee varmasti astua _jokaiseen_ kuralätäkköön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA???????????????????????????????OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaiasuuni kuului pari uuttakin juttua. Mummu oli tehnyt sekä minulle, äidille että Roosalle ihanat punaiset sukat ja omani laitoin heti jalkaan. Täydelliset joulusukat! Punaiset sukat saivat minut joulutuulelle ja kaivoin kaapista esiin vaatekaappini ainoan (?) punaisen collegen. Tuon collegen Matti osti minulle viime talvena New Yorkista, ja olen sullonut sen vaatekaappini pimeimpään nurkkaan NYC-ikävän välttääkseni. Koska reissun vuosipäivä häämöttää jo nurkan takana, pääsi paita kuitenkin ylleni ja voi miten pirtsakka asu sen ja sukkien ympärille syntyikään. Uusien sukkien lisäksi ylle pääsi myös uusi GT-huivini. Huomasin kaipaavani garderobiini yksiväristä harmaata huivia ja 12 eurolla toiveeni täyttyi Gina Tricotissa.

Ja sitten on vuorossa osuus ”Totuus bloggaajan asukuvista”. Puolet näistäkin asukuvista näyttivät nimittäin tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nooran ja Epun tähtihetkiä.

Hauskaa maanantaimasistelua kaikille! <3

IN ENGLISH : Hey guys!! Here are some ”frendies” me and my buddy Eppu the Dog took yesterday. The Sunday was lazy and perfect, we had a long walk and enjoyed the cozy day. And then we took some pics. That’s about it. Perfect.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.