TAAS KOETELLAAN MUUMIFANIN LOMPAKKOA

muumitkesäteatteri

Muumiherkkuja bongailee jälleen sieltä, täältä ja tuolta! Täällä eräs muumifani on jo valmis rikkomaan säästöpossunsa näiden aarteiden kotiin saamiseksi. Muumimainen teatteriteema on kietonut ainakin jo minut pikkusormensa ympärille ja jälleen on astiakaapin raivaus aloitettu, jotta uusi kausimukikin mahtuu kokoelmiin. Tein periaatepäätöksen, että muumimukeista meille päätyvät enää ne, jotka saavat ihastuneita hihkauksia aikaiseksi ja Kesäteatteri on juuri sellainen. Kaivoin jo kirjahyllystäni esiin Vaarallisen juhannuksenkin mukin innoittamana. Tuon samaisen Muumi-jakson olen nähnyt valehtelematta kymmeniä kertoja ja se kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, mutta kyllä kirjassa on vielä enemmän taikaa.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Arabian lisäksi myös Ivana Helsinki on jälleen onnistunut timanttisen ihanasti malllistossaan. Olen jo pitkään haaveillut Ivanan Muumi-collegesta, mutta en ole osannut tehdä päätöstä siitä, mikä printeistä on suosikkini. Iinan muumihame sai jo miltei minutkin tilaamaan samaisen hameen vaatekaappini, mutta maltoin lopulta mieleni.

Mutta nyt mielensä malttaminen on ihan liian vaikeaa. Teatteriväki-pusero on aivan liian ihana.

ivana

*Kuvat Teatteriväki-puserosta ja Lightning-hameesta Ivana Helsingin verkkokaupasta.


Posted in and tagged , , by NOORA.