JOS MÄÄ OISIN SÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA cc

Äh, kuinka kliseinen ja ällösöpö aamusitaatti. Tänään nukutti niin paljon, että ajatuskin sängystä nousemisesta sai Epunkin vain kaivautumaan tuhisten syvemmälle peittojen alle. Mutta ei auta itku, herkkuaamiaisen jälkeen unihiekat karisivat silmistä ja nyt onkin jo aika suunnata töihin. Pitäkää kiva päivä! <3

Ja hei!

Jos mä oisin sä, klikkaisin ensin tästä (klik!) ja kävisin osallistumassa Facebookissa käynnissä olevaan valoisaan arvontaan ja sen jälkeen klikkaisin tästä (klik!) ja tuplaisin mahdollisuuteni voittaa, sillä Instagramissa arvotaan myös samankaltainen hengenpelastaja! titiMadam sponsoroi ihastuttavia arvontapalkintoja, joita on ollut ilo jakaa teille. Tänään käynnistyvät arvonnat ovat kuitenkin viimeiset, joten kipin kapin osallistumaan.

 IN ENGLISH : This was one of the sleepiest mornings ever. Is it okay to go back to bed?


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.