HAPPY THOUGHTS, HAPPY COLORS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

—-

TAKKI / JACKET  EVEN&ODD  NEULE / SWEATER LINDEX  PUSERO / SHIRT ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)  LEGGINSSIT/ LEGGINGS CITYMARKET  KUMISAAPPAAT / WELLIES NOKIAN JALKINEET*   HEIJASTIN / REFLECTOR TITIMADAM*

—-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vietin eilen miltei koko päivän koneen ääressä töitä tehden, ja iltapäivällä kaipasinkin jo pientä happihyppelyä. Vedin ylleni rennot kävelyvermeet ja sujautin villasukkani kirkkaankeltaisiin Hai-saappaisiin; kukapa sitä nyt harmaaseen säähän masentavissa vaatteissa viitsisi lähteä. Väriä harmauteen toivat myös lähipuistoomme rakennetut maalauspisteet. Graffititaiteilijat ovat jo maalailleet valkoiset maalausseinät täyteen taideteoksiaan ja kävelylenkin ohessa pääsikin samalla ihastelemaan harmaan maiseman keskellä melko värikästä taidenäyttelyä. En vastaavanlaisiin maalauspisteisiin ole törmännyt ikinä missään muualla, mutta toisaalta idea on ihan hauska. Mieluummin katselen graffiteja niille tarkoitetuissa pisteissä kuin talojen seinissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntai vaihtui taas jo maanantaiksi ja edessä on upouusi viikko kiireineen ja touhuineen. Viime viikko oli yksi hauskimmista pitkiin aikoihin ja paljon kivaa on tällekin viikolle luvassa. Vaikka luvassa on duunintäyteinen viikko, pääsen huomenna taas Kirsin käsittelyyn kampaajalle ja onpa luvassa myös paljon aikaa bloggailullekin. Muistakaa popsia vitamiininne ja viettäkää mahtava viikko! Pus! <3

IN ENGLISH : The weather has turned grey again, and that’s why I wanted to put on a colorful and fun outfit. My wellies from Nokia are so bright and sunny and with the blueish clothes, they looked so cute! I really liked this cozy outfit; it was perfect for the walk in a park. Happy Monday lovelies!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in muoti and tagged by NOORA.