LOMANOORA ODD MOLLY-PIKNIKILLÄ

P6154166 P6154132 P6154124 P6154150

Istuskelin eilen ilta-auringossa parvekkeella kukkaseppele päässäni ja kerroin Matille ihanasta päivästäni. Oli nimittäin todella ihana päivä. Lähdin eilen jo seitsemän junalla kohti pääkaupunkia ja ehdin päivän aikana käydä valtavan monessa paikassa. Näin paljon upeita tuttuja tyttöjä; sellaisia, joita en ollut nähnyt piiiitkiiin aikoihin (Ida <3) sekä tapasin ensimmäistä kertaa kasvotusten mimmejä, jotka olen ”tuntenut” blogin kautta jo pitkään (Mona ja Janita <3). Sen lisäksi, että seura oli mahtavaa, sain osallistua myös ihastuttaviin tapahtumiin – voitte kuvitella kuinka onnellinen olin esimerkiksi auringonpaisteessa Odd Molly-piknikillä, jonka ohjelmanumeroihin kuului muun muassa upeiden vaatteiden ihastelu ja omien kukkaseppeleiden näpertäminen!

P6154127P6154193P6154140

Ette tiedäkään kuinka huolestunut olin koko kotimatkan ajan kukkaseppeleestäni. Olin huolissani, että seppele ei selviytyisi kotiin asti, mutta vielä tänäänkin Plantagenin kukkasista kokoamani kesäneidon kruunu on erinomaisessa kunnossa. Ihan juhannukseen asti se ei taida kestää, mutta eilisen perusteella tiedän nyt, mitä tarvikkeita seppelettä varten kannattaa hankkia. Kokosimme nimittäin seppeleen rautalangan ympärille ja kukkateippi toimi oivana apuna kukkien paikalleen kiinnittämisessä. Oman seppeleen tekeminen juhannukseksi on siis helppo nakki ja toki myös luonnonkukat taipuvat kauniisti juhannusneidon seppeleeseen.

P6154149 P6154169P6154143

Eilen oli myös ensimmäinen kesälomapäiväni, sillä aloitin kesäloman päivätyöstäni hieman ex tempore näin keskellä viikkoa ja lomailen vielä tulevankin viikon. Pieni loma osuu nyt juuri sopivaan kohtaan ja eilinen päivä antoi kesälomalleni erinomaisen startin. Sain tapahtumasta nimittäin mukaani myös maailman kauneimman Odd Molly-neuleen, jossa aion liihotella koko lomani ajan. Helsingistä Tampereelle mukanani matkasi myös uusi kasvi parvekkeellemme, jonka ensitöikseni istutin ruukkuun kotiin päästyäni. Sieltä se löysi parvekkeenpöydältä paikkansa kaktusteni viereltä. Tällainen kasvien suloinen sekamelska oli täydellinen valinta tälle kesälle – kesäkukkiin kyllästyy niin nopeasti, mutta tämä joukko säilyy hyvänä vielä pitkälle syksyynkin!

Se on loma nyt. Taidan kaataa heti, kun päivän viimeiset työt on tehty, lasiin hieman skumppaa, asetella kukkakruunun kutreilleni ja istahtaa istutusten viereen lukemaan kirjaa.

P6154196


Posted in and tagged , , , by NOORA.