SURRURRUR

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAcandcOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun edessä on pitkä päivä, surautan yleensä aamulla keittiössä (naapureiden iloksi) itselleni smoothien. Smoothie pitää nälän melko pitkäänkin loitolla, sen kulauttaa nopeastikin kurkusta alas jos aamupalailuun ei jää aikaa ja smoothiemaker surauttaa näppärästi vitamiinit juotavaan muotoon.

En _millään muotoa_ vieläkään fanita avokadoja, mutta nyt minun on käännettävä takkini. Olipa kerran aamu, jolloin jääkaapin uumenista ei löytynyt kuin epämääräinen, hetken mielijohteesta hankittu avokadopussukka, appelsiinimehua ja maustamatonta jugurttia. Siitä se ajatus sitten lähti ja tuon kokeilun jälkeen, meillä on kulunut avokado jos toinenkin.

Vaikka tätä smoothieta ei oikein terveyspirtelöksi voi kutsua, sisältää avokado kuitenkin niin valtavasti kaliumia ja B-, E- ja K-vitamiinia, että kroppa ei tälläisiä aamupaloja pistä pahakseen. Surrurrur..

Energistä päivää kaikille! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : My favourite smoothie is made of avocados, yoghurt and fresh orangejuice. It’s pretty healthy, it is a great part of the breakfast and the sound of my smoothiemaker wakes up the whole neighbourhood. You are welcome guys! :D


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.