HETKI HELSINGISSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka bloggaajilla saattaakin hieman olla tapana kitistä pimenevistä syysilloista ja valon puutteesta, tarjoaa tämä vuodenaika myös aivan uusia ulottuvuuksia asukuvailulle. Ennätimme eilen Helsinki-päivän lomassa ottaa äitini kanssa asukuvia Kauppatorin laidalla, ja hiljalleen hämärtyvä ilta toi kuviin aivan oman fiiliksensä. Hurmaava Helsinki näytti meille parhaat puolensa, kun laivojen valokäynnökset ja näyteikkunoiden jouluiset koristeet toivat valoa pimeyteen.

Toivotaan, että tuleva talvikin nyt toisi mukanaan paljon asukuvailua. Kesäkuvien vehreys hurmaa toki väreillään, mutta on tälläisissä jäätävän kuuraisissakin kuvissa tunnelmaa. Tai sitten se on vain tuo taustalla siintävä Helsinki, jonka vuoksi pidän näistä kuvista niin paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  HUIVI / SCARF  VERO MODA   NEULE / SWEATER H&M  KAULUSPAITA / SHIRT TOMMY HILFIGER  LAUKKU / BAG GUESS  KENGÄT / SHOES GUESS

Reissuasuni sen sijaan koostui tämän hetken lemppareistani, pehmeistä ja syksyisistä sävyistä. Asu soveltui niin junassa matkustamiseen, Helsingissä kiertelyyn, shoppailuun kuin blogitapahtumassa piipahtamiseenkin. Ihana iltapäivä ja pieni maisemanvaihdos antoi taas valtavasti energiaa loppuviikkoa varten. Tein pitkästä aikaa myös aivan mielettömän kivoja shoppailulöytöjä, joten katsotaan josko pian olisi perinteisen ostosesittelypostauksenkin aika.

Nyt toivotan kaikille kuitenkin oikein ihanaa päivää; itse vetäisin juuri keltaisen pirtsakat HAI-kumpparit jalkaan, joten tänään en aio antaa sateen haitata! Kuulumisiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: J. Näppilä

IN ENGLISH : I spent the afternoon yesterday in Helsinki, wearing my all-time-favourite-autumn-clothes. In the middle of the Kauppatori, we decided to take some outfitpictures with the seagulls and I really liked the outcome. Helsinki is such a beautiful city in the evening- all those lights, the atmosphere, everything.. I really love that city.


Posted in muoti and tagged by NOORA.