ISÄ(NNÄ)NPÄIVÄLAHJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Curious-Eppu tässä moro.

Eilen vietettiin kuulemma isännänpäivää, ja koska Matti niin hirveän ahkerasti vie mua pitkille lenkille ja rapsuttelee ahkerasti tupsukorviani, päätettiin sitten Norpan kanssa hommata sille pieni paketti.

En oo ikinä päässyt nuuhkimaan näitä tyyppejä livenä, mutta olen kuullut Harlowsta, Sagesta ja Indianasta paljon. Molemmat taloutemme ihmisistä seuraa tätä koirakaksikkoa Instagramissa ja nyt ne on sitten kirjottanut muka ihan kirjankin. En pysty käsittämään kuinka koira kirjottaa kirjan, mutta toisaalta, kirjotanhan mäkin tässä nyt tassut sauhuten blogia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harlow ja Indiana vaikuttavat melko vallottavilta tyypeiltä, mutta ennen Indianaa, Harlown paras kaveri oli Sage. Sage lenkkeilee nykyään kuulemma pilvien päällä ja jostain syystä tässä kohtaa kirjaa Matille iski muka kauhee nuha ja se rupes rapsutteleen mua entistä enemmän. Ihmeellinen tyyppi. Okei okei okei, tolta osin tuo kirja on maailman surullisin opus ja kuivailin kans kyyneleitä Matin huppariin. Oon vähän nössö, mutta koitappa hei ite lukea tollasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarinalla on onneks onnellinen loppu, sillä Harlow ja Indiana ystävystyivät ja  nyt ne ilahduttavat maailmaa hupsuilla kuvillaan Instagraminsa kautta. Sanomattakin on selvää, että kaikkien pitäisi tätä kaksikkoa Instagramissa seurata. Eli tsekkaappa että seurattavien listalta @harlowandsage löytyy viimeistään nyt!

(Mitäh?! Kuulin huhua, että kyseessä ei oiskaan ollut isännän- vaan isänpäivä, mutta hei, eiks pikkuyllärit ny piristä niin isää kuin isäntääkin. Tänään mulla oli päivän aikana masu tullut kipeäksi ja olin jättänyt tosi ylläreitä eteisen matolle. Opin, että tuollaisista yllätyksistä ihmiset eivät oikein tykkää. Vaikkakin sain tuostakin hyvästä extrarapsutukset, kun nuo ihmiset luulivat, että mulla oli suurempikin hätä..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : We love you guys. Greetings from Eppu the dog.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.