BLOGIPÄIVÄ SIPULISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli mahtava päivä. Lähdimme Matin kanssa kohti Helsinkiä jo aamuvarhaisella ja edessä oli molemmilla todella tapahtumarikas päivä. Siinä missä minä suuntasin kohti Ravintola Sipulia, Matti taas kävi täydentämässä kirjahyllyämme Helsingin Kirjamessuilla. Kylmä ja tuulinen Helsinki oli saanut vieraakseen bloggaajia ympäri Suomen, jotka ihanan valoisa Sipuli kokosi saman katon alle järkkäreineen. Indiedays järjesti jälleen bloggaajapäivän, jossa iltapäivä vierähtikin mukavasti vanhoihin tuttuihin ja uusiin kaunokaisiin törmätessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama Suomimuodin edustajakin oli tapahtumassa paikalla ja ihastuin kovasti Saran, Jannin ja Ainon kokoamiin muodikkaisiin lookeihin. R/H:n maailman makein selkäreppu kiinnitti huomioni välittömästi ja Instagramiinkin kuvaamani Saran kokonaisuus oli näyttävän takin ansiosta aivan mielettömän upea. Tapahtumassa oli esillä paljon entuudestaan minulle tuntemattomia merkkejä, joihin oli nyt hyvin aikaa tutustua herkuttelun lomassa. Sormisyötäviä pullollaan olevat pöydät olivat nimittäin myös tutustumisen arvoisia.. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä tapahtumassa sitten oli parasta? No, sitä ei kauaa tarvitse miettiä. TYTÖT tietysti! Hirveän sydämellistä ja mukavaa porukkaa koko jengi. Suuren suuret terkut teille kaikille täältä Tampereelta, nähdään taas pian! <3

( Kuvissa: Anna, Anna-Maria, Anna-Maria, Reetta, Erika, Katja, Janet & LittleB )

IN ENGLISH : Yesterday, it was all about blogging! Indiedays invited us bloggers to their event in Helsinki and we had a blast! I met new and old friends, Finnish design was well presented and the food was delicious. A day well spent.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.