MY HALLOWEEN WITH ANNA W.

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

PA2646051-800x1066OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melko moni suuntaa varmasti tulevana viikonloppuna Halloween-kemuihin naamioituneena valeasuihin. Omaan muodikkaaseen naamiaisasuuni ei tarvittu kuin hieman inspiraatiota muotimaailmasta ja Rapunzel of Swedeniltä ostamani Kate-peruukki. This Devil doesn’t wear Prada, she wears H&M.

Tunnistatteko tämän fashionistan?

Yhdysvaltain Voguen legendaarisen päätoimittajan, Anna Wintourin look syntyy siis melko yksinkertaisista jutuista. Et tarvitse kuin polkkatukan ja suuret aurinkolasit. Tilasin tuon peruukin Rapunzelilta jokunen aika sitten kuvauksia varten ja olin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka laadukas peruukki olikaan! Hiukset eivät ole aitoa hiusta, mutta hiusta pystyy muotoilemaan ja peruukin saa napakasti paikoilleen. Asuksi Annalle kannattaa valita luonnollisestikin jotakin mustaa, tekoturkista tai vaikkapa ikitrendikäs poolopaita. Anna is ready for the Halloween Party!

IN ENGLISH : Do you recognise this fashionista who gave me inspiration for my Halloween look? It’s Anna W. obviously, and this Devil isn’t wearing Prada, she’s wearing a fakefur jacket from H&M and the wig from Rapunzel of Sweden. Happy Halloween guys!


Posted in muoti and tagged by NOORA.