VAALEANPUNAISEN LOKAKUUN KOTIMANIKYYRI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei siihen tarvita kuin yksi lenkki syksyisessä viimassa ilman hanskoja, kun käsieni iho alkaa jo reagoida muuttuneisiin sääolosuhteisiin. Kylmyys johtaa pian kuiviin ja punoittaviin käsiin, jotka tarvitsevat hemmottelua pysyäkseen hyvinvoivan näköisinä. Eilinen hemmotteluhetki tulikin siis tarpeeseen, kun tein kotispassani syksyisen käsihoidon.

Kuinka moni teistä on ottanut ihonhoitorutiineihinsa osaksi käsien kuorinnan? En ole ikinä ajatellut, että kuorinta voisi tehdä kuiville käsille hyvää, mutta testattuani eilen Yves Rocherin luomuarnikkia sisältävää kuorintatuotetta (*saatu), olin välittömästi aivan myyty! Kuorintaöljy kosteuttaa ja mansikansiemenet kuorivat ihoa hellävaraisesti, eikä kuoriminen ole edes aikaavievää, sillä tuote vaikuttaa jo minuutissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samaan settiin kuuluu myös kuorinnan jälkeen käytettävä Cold Weather Balm (*saatu), joka on tarkoitettu nimenomaisesti talvi-ihon hoitoon. Voide kosteuttaa, poistaa kovettumia ja tehohoitaa, mutta ennen kaikkea se myös imeytyy käsiin nopeasti. Kun aikaa on enemmän kotimanikyyrille, ajattelin kuitenkin testata tätä vielä niin, että hieron voidetta käsiin reilummin, vedän puuvillahanskat käteen ja annan tuotteen vaikuttaa rauhassa hanskojen alla jonkin aikaa.

Kotimanikyyrini merkittävin vaihe koski kuitenkin eilen kynsiä. On lokakuu, ja kynnet lakataan pinkeiksi. Lumene on suurella sydämellä mukana Roosa nauha-keräyksessä, ja ostamalla Lumenen Roosa nauha-kampanjatuotteita, tuet tätä tärkeää hanketta. Sain hyppysiini tämän maailman kauneimman lakan ja lähdin välittömästi mukaan. Lakkasin kynteni pinkeiksi tällä upealla erikoissokerilakalla ja rakastuin. Tämä lokakuu vietetään siis kynnet pinkkeinä. Ole sinäkin mukana tärkeässä asiassa, lakkaa kyntesi pinkeiksi ja jaa kuva kynsistäsi Instagramissa merkinnöin #lumene ja #pinkitkynnet. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harmaasta säästä huolimatta pinkkiä päivää kaikille! <3

IN ENGLISH : It was time for a manicure yesterday. I used these amazing products (*gifted) and after the manicure my dry hands looked so much better! Products from Yves Rocher are amazing and they really help me to keep my hands healthy. And of course, because it’s October, it’s time to paint your nails pink!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.